učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Gdje kupiti nekretninu u Crnoj Gori: nastavljamo ocjenu gradova

Za one koji planiraju kupiti nekretninu u Crnoj Gori ili privremeno nastaniti, kratak pregled najpopularnijih gradova zemlje bit će koristan. Postoje mjesta na kojima postoji toliko mnogo Rusa da vas ne ostavlja osjećaj da ste u čistom ruskom gradu u županiji.

Kotor. Jedan od gradova koji najviše vole iseljenici bivši je ribarsko naselje na slikovitim obalama Boke Kotorske. Ovaj atmosferski grad ujedinio je planine, more i predivnu staru arhitekturu u tako nevjerojatnoj harmoniji da pravi estetski jedu samo lokalnu energiju bez da jedu svjetsku hranu. Šala je, naravno, ali ćete cijeniti koliko je blizu istine, ako odlučite kupiti nekretninu u Crnoj Gori na obalama Kotorskog zaljeva. Ovaj je grad pod bliskim nadzorom UNESCO-a kao jednog od dragocjenih svjetskih relikvija. Lokalni stanovnici Kotora oko 13000 su vrlo prijateljski, veseli i mirni ljudi.

Ulcinj. Ovdje ćete voljeti one koji trebaju puno, puno topline i sunca. Najtoplija i južnjačka točka zemlje je vrlo popularna kod turista, pa je u sezoni ovdje bučna. Ali ove nevjerojatne crne plaže vrijedi vidjeti barem jednom. Obitelji s djecom, naravno, bilo bi bolje od kupnje nekretnina u Crnoj Gori drugdje ili tek odmak od plaža (među ostalim, tu su gomile nudista ovdje). Treba dodati da je Ulcinj najbliži grad Albaniji, a to određuje njezina posebna boja koja zadržava znakove utjecaja Osmanskog carstva. Uz ostale gradove, Ulcinj povezuje autocestu.

Nikšić. Vrlo gusto naseljeni grad (oko 60 000 ljudi), vrsta poslovnog središta Crne Gore i industrijskog centra. Postoji mina, legendarna pivovara, pa čak i metalurška postrojenja. Kulturni život grada bit će i ključ - njegova televizija, radio, kulturno i zabavni centar ... Ukratko, ako ne želite smanjiti tempo života - vi ovdje, daleka ideja koju ćete u metropoli dati samo Nikšichu ili Podgorici. Usput, postoji željeznička veza između njih. Zračna luka Golubovichi je 70 km autocestom.

Kolašin. Volite tišinu i vrijeme je hladnije? Postoje i takvi mjesta na Jadranu. Ljubitelji mirnog života u krilu prirode trebali bi kupiti nekretninu u Crnoj Gori, bliže planinama na sjevernim područjima. Krajolici Kolasin mogu se pomiriti sa svim životnim nepravdama i postaviti vas za suptilni filozofski način. Ali Bog je također naredio da budu aktivni ovdje - na usluzi su divne skijaške staze i iskusni lokalni instruktori. Ljudi U Kolašinu ima već tri tisuće ljudi, ali zimi ta brojka povećava se tri puta zbog priljeva skijaša i snowboardera.

Žabljak. Ne može se samo spomenuti lijepi Zabljak - sjeverozapadni Courchevel Crne Gore i najatraktivniji put za Durmitor na skijašima. Sam Durmitor je božan u bilo koje doba godine - u stvari, osim planina, tu su i kristalno čisto jezero, tajanstvene šume, poznata Tara. Ovdje možete ne samo skijati, ali i trekking, planinarenje, pokušati splaviti na punopravni Tara ... Ukratko, možete živjeti ne manje bogat život nego na morskoj obali.

Gdje god se odlučite kupiti nekretninu u Crnoj Gori - svaki grad je tako jedinstven i lijep da će biti teško odabrati. Pokušajte s različitim opcijama i zaustavite se na činjenici da ste jako blizu.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: