učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.


Rezervirajte apartmane u Crnoj Gori
Odmor u Crnoj Gori može biti isplativo, i može vas koštati nipošto jeftin. To sve ovisi o tome koliko dobro pripremiti. Jednostavno rezervirajte apartman u Crna Gora je vjerojatno da će pomoći jer mještani su savršeno u stanju zaraditi na neiskusne turiste. Posebno nadarenom trgovcima upravljati šalicu kave za prodaju nekretnina u Crnoj Gori bezazlen gostiju, pa budite oprezni.

Ako putujete u ugodnoj Crne Gore po prvi put, uzeti u službu sljedeće preporuke:

- Rezervirajte unaprijed. Za sezonu cijene početi hodati, a za hitnost, kao što znamo, uvijek preplatiti.

- Rad izravno s vlasnicima - razlika u cijeni i potrošnje energije je osjetio.

- ispred vremena kontakta sa stanodavcem i pitati za detaljnije informacije o infrastrukturi: prvo mora biti ugodno, a kako bi pronašli sljedeći tržište ili tržište u Crnoj Gori je problematično.

- Knjiga apartmani u Crnoj Gori i dalje je takva nijansa, kao i kvaliteta interne usluge. Pitajte što je tamo u svom domu od kućanskih aparata i koje usluge može pružiti zemljoposjednika.

Ukratko, potrebno je navesti sve detalje. Neka se čini više i nije kritična, ali Crna Gora je tako bogat zabavu i razonodu opcija koje samo žele biti svake minute odmora. Iz tog razloga, gosti zemlje biraju ovu opciju kao rezervacije apartmana u Crnoj Gori sa jela i čišćenje. Uz sve vlasnike dobiti veliku vodiči. Tako da posebna razlika u luksuznim hotelima nećete primijetiti ako pokupite pristojan stan.

Rezervirajte apartmane u Crnoj Gori, prosječne cijene:

- Jedan studio: 400-500 eura za 7 dana.

- klimatizirani apartman za 5 osoba: 650 eura po tjednu.

- apartman sa 2 spavaće sobe, pogled na more i svu potrebnu (uključujući klima uređaj) Oprema: 800-1000 eura (Budva) i 700 eura druge plaže grada.

- Kuća za 10 osoba (oko 3 obitelji) košta 1500 eura po tjednu, ali ima dosta jeftinijih opcija.

Možete odabrati na temelju proračuna, ali imajte na umu da pravovremeno rezervacija stanova u Crnoj Gori - to nije samo kvaliteta odmor, ali i priliku odabrati vrlo zanimljivu ponudu, ne overpaying: troškovi privatnog sektora ovdje se kreće i stabilne prosječne vrijednosti nemaju iznajmiti ili kupiti nekretnine u Crnoj Gori.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: