učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Rafting na Tari: estetiku ekstremne

Crna Gora navijači obožavaju rafting na Tari.

Kao i kod mnogih prirodnih bogatstava tih mjesta, Tara je objekt pod UNESCO-nadzorom. Ova čista rijeka teče kroz zidove najdublji kanjon u Europi, koja je najdublja točka spušta do 1400 metara.

Rafting na Tari turista pokušao vratiti u šezdesetima, koristite drvene splavi koja je napravljena na uzorku domaćih fondova prijelazima - Indijanci Crnogorci prevezli ih različite težine.

U budućnosti, jednostavno marketinga kao legura bio je sljedeći: broj posjetitelja podijeljen s brojem mjesta na splav i podložena na ovoj slici cijena hrane. Za svoje usluge vodiči uzeo malo, ali sama putovanje je trajalo od jednog do tri dana (ovisno o ruti).

U 90 godina došlo je nadogradnja - umjesto drvene splavi su korišteni čamce i modni ime je zamijenio tradicionalni rafting Rafting. Ture su postali raznolikiji, program sada uključuje smještaj, a mnogi turisti posebno ići na rafting na Tari, provesti noć u kampu, ili drvenim kućicama. U načelu, moguće je splav i neorganizirani - jednostavno ukloniti imovinu u Crnoj Gori, koji će biti najudobniji (stanovi, apartmani, itd), te Ranger pokupiti već o situaciji.

Da biste dobili na rijeci možete posjedovati, a moguće je da ide od zračne luke do početne točke splavarenju i koristiti usluge organizatora zabave. Optimalno, ako ste pristali na sve unaprijed - Dobar, moderna sredstva komunikacije nude takvu priliku.

Zanimljivo, najgorljiviji fanovi ekstremnih sportova su Rusi. Za njih, rafting na Tari - Zabava kolektiva, ali bez instruktor savjetovao da ne ide u svakom slučaju.

Postoji nekoliko pravila da je važno slijediti:

- Sjedi na rubu broda

- Sigurno priložiti noge, oni ne visiti (bolje ako će biti guma montirana)

- Red aktivni i pravilno držati veslo.

- Pažljivo Poslušajte tima plovila. Ako je red bio zabranjen, odmah prekinite - vrtlozi ne podnose samostalnu akciju.

- Ne paničarite - instruktori uvijek znati što učiniti.

Najbolje vrijeme za rafting na Tari - srpanj-kolovoz, a ljubitelji hladne vode i ekstremnih sportova možete pokušati voziti u jesen ili proljeće. U ovom trenutku, lako prevrnuti, ali za mnoge kupanje - jedan od najvažnijih dijelova programa.

Djeca rafting na Tari, bolje je ne uzimati. Najmanje deset godina prije kao zabavu previše ekstremno.

Odmor u Crnoj Gori je toliko raznolika da imate vremena i rafting, a sunčati na plaži i vidjeti znamenitosti.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: