učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora lijepog - 13

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. U Herceg Novom je zaključio nakon odmora mimoza u Virpazaru se pripremaju za Dan vina i pust u kojem je karneval, u Podgorici je u travanjskih izbora u Primorye za sezonu. Sve izmjerene i predvidljiv način, u stvari, mi volimo ovu zemlju.


Nije tajna da, unatoč blizini mora omiljeni Crne Gore - zemlji koji jedu meso, tako da ne čudi da je kvaliteta mesa ovdje pridaju veliku važnost. Veterinarska kontrola izvijestio o rezultatima masovne inspekcije su se dogodili prije Nove godine. 5 od 83 trgovina testirani kažnjen je između 30 i 500 eura, identificirati značajne povrede u trgovačkim lancima Maxi i Francuskoj, za uništavanje zaplijenjenih desetaka kilograma pilećeg mesa i govedine. Žao nam je, ne prijavljuju provjere je li mrežni HDL 360, na trulim piletine koji su se žalili na Facebook nekoliko naših sunarodnjaka. Nadamo se promjene u pozitivnom smjeru s obzirom na kupnju nositelja politike i skladištenja proizvoda od mesa
Promjene na bolje se očekuje Budva marina. Barem, to je ono što proizlazi iz nedavno potpisanog sporazuma između društva za upravljanje Stratex marine, samo upravljanje Dukley Gardens kompleks i turska tvrtka Dogus Group. Sporazum predviđa povećanje broja parkirnih mjesta na polovicu, od 300 do 600.
Međutim, nije svaki porast bolje. Na primjer, povećanje statistike kriminala. City Bar je predstavljena na prošlotjednom bez porasta oružane pljačke dućana. Četiri pljačka ovaj tjedan - je vrsta anti-rekord. Svi osumnjičeni su u pritvoru, a većina ukradenih sredstava vratio. Najveći iznos - 1 025 eura ukradena je tijekom pljačke Franz supermarketu na ulici Maršala Tita. Vi posodyut, Ata ne kradu - zapamtite poznati citat. I prije početka sezone za par mjeseci. I američka mornarica razarač.
Nakon avionske Red Wings, objavila je planove za otvaranje redovite letove za ljetnu sezonu u Crnoj Gori je još jedna omiljena ruska tvrtka, pobjeda, nasljednik Dobrolet. Nadamo se da će obje tvrtke znaju nešto, a sezona će se održati.
Vrijeme danas pokazuje solidarnost sa globalne ekonomske i političke nestabilnosti, ugodan dnevna temperatura plus 27 u hladu, na iznenađujuće veliki hodnik. Također se povećava broj slučajeva SARS-a i gripe. Budite oprezni i voditi brigu o sebi, molim te.
Koristim ovu priliku da čestitam ove ljude na Dan branitelja domovine, a ostatak dolazi iz izvora!

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev

#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: