učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

U Crnoj Gori počet će raditi azerbajdžanski banku

Centralna banka Crne Gore donijela pozitivnu odluku o davanju dozvole za obavljanje bankarskih poslova Azerbejdžanski banka Azmont banka, koja planira služiti građevinskom Portonovi kompleksa u blizini Herceg Novog, u selu Kumboru. Kompleks će uključivati ​​ne samo hotel, spa, butici i restorani, tradicionalni hotel ove razine, ali i svoju marinu za jahte. Otvorenje izložbe zakazano je za ljeto 2018., međutim, mještani kažu da je već dugo vremena na gradilištu nije primijetio bilo kakve aktivnosti.

Azmont banka - zajednička zamisao Azmont Ulaganja Društvo i Azerbajdžan Globalna ulaganja. Položaj izvršni direktor banke uzeo pokojni političku dužnost sada već bivši pomoćnik ministra financija Crna Gora Miodrag Radonjić državne blagajne.

Crnogorski bankari također tvrde da postoji drugi važan razlog za otvaranje banke: to je projekt Trans Adriatic Pipeline, pružanje transport plina iz Shah Deniz području Azerbejdžana u Europsku uniju, kao i Vlada Crne Gore je već potpisao potrebne dokumente, posebno memoranduma o suradnji.

Azmont banka će postati 15. banka u Crnoj Gori.

Foto: cdm.me

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: