učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Stvari učiniti u Kolašinu bez snijega?

Kolašin je popularno skijalište na sjeveru Crne Gore, a mnogi idu tamo samo za ski odmor. Od početka skijaške sezone na facebooku rasprava nastavlja: Ima li snijega u Kolašinu? Što učiniti ako nema snijega? Na kraju, dobio sam umorna od slušanja tuđih misli i odlučio sam osobno provjeriti stanje u gradu.

So. Snijeg je samo na padinama, vlažnim, ali postoji. Vozi kada želja je stvaran. U svom gradu, naravno ne zbog onoga što on izgubi malo bajkovitu atmosferu zimski sela, ali je još uvijek vrlo ugodan.

Kao takav, svrha skijanja nisam bio, ali hotel gdje sam ostao, ljubazno je svu potrebnu opremu i uzeo uzbrdo gdje sam bio uvjeren u prisutnosti snijega i njezine pogodnosti za skijanje. Sat vremena kasnije, moje patnje pokušava osjetiti svjež skijaš, napokon sam shvatila da je skijanje gesta nije za svakoga, uzeo nekoliko fotografija za obvezno instagrama i pitao se, na sreću, Hotel usluge prijevoza pokreće se prema rasporedu i nije bilo nikakvih problema.

Kad sam planirao putovanje, izabrao sam između dva hotela: Lipka i Biansa (jednostavno zato što ne postoji drugi pristojan), no ideja o privatnom stanu, sam bacio odjednom, jer ... dobro, jer od njih nikada ne znaš što očekivati, i odmor la „moja baka na selu,” ne sviđa mi se. izbor hotela javlja po fotografijama, navukao sam Biansa lijepe interijere i obećanja „organizirati nezaboravno spa i wellness odmor.” Ipak, mnogi od njih nisam očekivao. Svejedno, to je Crna Gora, sjeverni i podnošenje originala ovdje.

Međutim, hotel je super, toplo, ugodno i jako lijepo, osoblje na recepciji nasmijana i dobre govor na engleskom jeziku. Brojevi korespondira sa slikom bio veliki bazen (25 metara, prema internetskoj stranici hotela), a spa zaposlenika i opustiti moje iscrpljeno tijelo vježba (sat skijati za čovjeka koji jedva skuter i kontrole, to nije šala).

Govoreći o samom gradu, može se samo reći da je mala, slatka i ... sve. Ne zabavu tamo, ispitajte lokalne klubove, nisam se usudio (dovoljno za mene samo pogled na njih, ipak, mislim da ljubitelji stranaka na budvanskoj šetnice ih poštovati), nacionalne kuhinje restorana, nakon godinu dana žive u Crnoj Gori, također, nisu od interesa. Tako da nisam imao izbora nego se vratiti i ponovo jesti u hotelu, a obzirom da se ne tvrdi da kvaliteta hrane niti uslugu nisam imao, odluka je bila ispravna. Salata od tune ispostavilo pravi talijanski insalata di tonno, umjesto „neka je bacanje ribe u salatu i da vidimo što će se dogoditi”, a na vinskoj imao nešto bolje vrantsa.

Malo pokvariti dojam bučnom grupe Francuza, koji sam vodio apsolutno svugdje, od predvorja završne sauni, ali nakon što ste popili u baru hotela bocu dobrog vina, razmišljao sam o francuskoj školi i došli smo do zaključka.

Rezimirajući, možemo reći da je potrebno ići u Kolašinu, ako ne zbog snijega, tako da za nova iskustva i priliku za nešto više od tri sata biti u potpuno drugačijem svijetu, za promjenu poznati krajolik obale impozantnog sjevernom prirodi, uživati ​​u bor i Taru.

#DariaZorina

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: