učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Lijepi stan u Crnoj Gori: Kriteriji za odabir

Mnogi doseljenici, kako bi se utvrdilo glavni cilj - da se presele u Crnu Goru, počinju tražiti kuću nakon odluke. To i ne čudi: lijep stan u Crnoj Gori - samo dodatak na divan klima, prijateljskih susjeda, besprijekornom ekologije i krajolika ugodan oku. Ukratko, ovdje je raj, a u šatoru, ali ne žuriti sa zaključcima: Nebo je trenutno više klase može se postići sasvim podnošljiv novac.

Dakle, dobar stan u Crnoj Gori - je:

- prikladan prostor

- optimalno područje

- dostupnost infrastrukture

- udobna susjedi

- razumnu cijenu

- sposobnost da šalju svoju djecu na ruskom jeziku školi ili Crnogorcem

- životni uvjeti u sezoni

Pogledajmo svaki u detaljnije nijansama, ali je rezervacija od početka: lijep stan u Crnoj Gori - to je, uostalom, mogućnost agenciji ili, u ekstremnim slučajevima, na preporuku. Inače, možete dobiti izlaz nije ono što su tražili. Mještani ne samo da aktivno prodaje i pad nekretnina u Crnoj Gori za veliki novac, ali također predstavila sa svojim ogromnim repom različitih problema koji su se nakupili tijekom godina: složenosti katastarske usluge i alate. Ponekad je potrebno kopati jako dugo vremena, tako da nema stručnost ne savjetuju upravo.

Područje. Crna Gora, unatoč tanak njegovih parametara, je izuzetno raznolik. A namaz nije samo cijena, ali i klime: jedno područje je potpuno drugačiji od drugih. Da bi se utvrdilo točno gdje ćete biti ugodno (na moru, u planinama, u poslovnom centru, na sjeveru ili jugu), pokušati iznajmiti stanovanje u Crnoj Gori za šest mjeseci - to će vam dati priliku testirati sve od sebe. Lijepi stan u Crnoj Gori postoji svugdje, ali koliko ćete uživati u okolne stvarnosti - nije poznato.

Područje. To je jednostavno: početi od činjenice da je vidite. Ako vam se sviđa velike mogućnosti, bolji pogled na kuću ili vile. Što se tiče ekonomije u Crnoj Gori su vrlo popularni studio opremljen sa svime što je potrebno, a ako je potrebno roomier opciju, imajte na umu da je glavni kriterij ovdje - broj sobe.

Infrastruktura. U malim gradovima, ne može biti vrt ili dućan, a iza toga i morao putovati u druge gradove. Kupci relevantne bar (tamo je predstavljena puno talijanskih robe), poslovno odijelo Podgorica, Budva i Tivat.

Susjedi. U Crnoj Gori, puno ruski, a ako ne želite da opstojati zajedno s lokalnim iseljenici ide okolo Budva stranke koje i Tivat.

Cijene. Čak i vrlo lijep stan u Crnoj Gori je relativno jeftin, ali cijena je izravno odnose na udaljenosti od obalni pojas. Tu je i skuplji grad (kao što su Budva) i jeftiniji (Tivat, Ulcinj). Trošak metara plivanja, potrebno je razjasniti već u tom procesu.

Kvaliteta života. Imajte na umu da su svi života u Crnoj Gori - ove sezone. Prema tome, ne biraju bučnom i aktivne gradove na obali, ako mira i tišine. S druge strane, više turista u grad, bolje je to predviđeno.

Lijepi stan u Crnoj Gori - to je stvarnost. Nudi mnogo, i sve opcije (osim što sugerira na benzinskoj postaji ili kafiću strane lokalnih obrtnika) odličan: obnovljene, s pogledom na more ili planine. Odaberite pažljivo, i nećete biti razočarani.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: