učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora 2016: Što nas čeka u novoj sezoni?

svijet situacija teška, ali dobar ostatak nije otkazan. Stručnjaci se nagađa, putničke agencije objavljuju službene izvještaje o smanjenju protoka turista u različitim zemljama, a Crna Gora-2016 u ovom trenutku priprema za sljedeći priliv posjetitelja, što je prošle sezone jedva mogli stajati.

Dakle, Crna Gora 2016:

- Bezvizni režim održava.
- na cijene hrane u Crnoj Gori ostat će visoke u 2016.

- Sudeći po statistikama rezervacije, privatni sektor u Crnoj Gori u 2016. ponovno će se prelijeva na području Budve, Petrovac, Herceg Novom i Kotoru.

- Izleti u Crnoj Gori zaradio prilično aktivan.

- najpopularniji nekretnine u Crnoj Gori now- apartmana.

- Od lokalnih suvenira je bolje ne uzeti - obratite pozornost na srpskom tekstila, pršuta i domaćeg vina.

- Kuća Crna Gora 2016: na obali, dok je malo hladnije, au kojima se voda zagrijava brzo. Najbolje plaže su za vas čeka u Rafailovići, Bečići, Budva i Petrovac. Usput, u Ulcinju na vrhuncu sezone, toplije, nego u drugim područjima.

Najpopularniji među ruskim turistima je Budvanska rivijera (sama Budva pogotovo s Mogrenom i Slovenske plaže dugi niz godina kao nesporni lider na rezervacije privatnom vlasništvu nekretnina u Crnoj Gori, a na kupnju stanova).

Međutim, cijene hrane i smještaja ovdje u sezoni veći nego u drugim gradovima, ali koristi od naselja su:

- visoka koncentracija prirodnih i povijesnih znamenitosti.

- aktivni centra mjesta sa dobrom infrastrukturom.

- blizina zračne luke (Tivat) i ključne autoceste.

Herceg Novi - ekonomičniji i maleni alternativa. Ovdje ludo lijepa, romantična i zelena, ali je broj turista po kvadratnom metru ne prelazi put u Budvi. Prema tome, cijene su niže.

Ista priča s tim, ali u danima slobodnih festivalima i proslavama ovdje vrlo tiho. Ako planirate ostati u Crnoj Gori s djecom odabrati koji, Petrovac, Ulcinj, ako ne ukloniti kuću na jezeru - Durmitor i Biogradska gora nevjerojatna raznolikost atrakcija i vrlo ukusan za lokatori, alpinista, ribara i ljubitelje bijele vode za rafting.

Crna Gora 2016, prema preliminarnim procjenama, donijet će još više turista nego u prošlosti, jer je protiv krize odmor ovdje možete organizirati vrlo, vrlo zanimljivo, ako to želite.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.