učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora 2016: Što nas čeka u novoj sezoni?

svijet situacija teška, ali dobar ostatak nije otkazan. Stručnjaci se nagađa, putničke agencije objavljuju službene izvještaje o smanjenju protoka turista u različitim zemljama, a Crna Gora-2016 u ovom trenutku priprema za sljedeći priliv posjetitelja, što je prošle sezone jedva mogli stajati.

Dakle, Crna Gora 2016:

- Bezvizni režim održava.
- na cijene hrane u Crnoj Gori ostat će visoke u 2016.

- Sudeći po statistikama rezervacije, privatni sektor u Crnoj Gori u 2016. ponovno će se prelijeva na području Budve, Petrovac, Herceg Novom i Kotoru.

- Izleti u Crnoj Gori zaradio prilično aktivan.

- najpopularniji nekretnine u Crnoj Gori now- apartmana.

- Od lokalnih suvenira je bolje ne uzeti - obratite pozornost na srpskom tekstila, pršuta i domaćeg vina.

- Kuća Crna Gora 2016: na obali, dok je malo hladnije, au kojima se voda zagrijava brzo. Najbolje plaže su za vas čeka u Rafailovići, Bečići, Budva i Petrovac. Usput, u Ulcinju na vrhuncu sezone, toplije, nego u drugim područjima.

Najpopularniji među ruskim turistima je Budvanska rivijera (sama Budva pogotovo s Mogrenom i Slovenske plaže dugi niz godina kao nesporni lider na rezervacije privatnom vlasništvu nekretnina u Crnoj Gori, a na kupnju stanova).

Međutim, cijene hrane i smještaja ovdje u sezoni veći nego u drugim gradovima, ali koristi od naselja su:

- visoka koncentracija prirodnih i povijesnih znamenitosti.

- aktivni centra mjesta sa dobrom infrastrukturom.

- blizina zračne luke (Tivat) i ključne autoceste.

Herceg Novi - ekonomičniji i maleni alternativa. Ovdje ludo lijepa, romantična i zelena, ali je broj turista po kvadratnom metru ne prelazi put u Budvi. Prema tome, cijene su niže.

Ista priča s tim, ali u danima slobodnih festivalima i proslavama ovdje vrlo tiho. Ako planirate ostati u Crnoj Gori s djecom odabrati koji, Petrovac, Ulcinj, ako ne ukloniti kuću na jezeru - Durmitor i Biogradska gora nevjerojatna raznolikost atrakcija i vrlo ukusan za lokatori, alpinista, ribara i ljubitelje bijele vode za rafting.

Crna Gora 2016, prema preliminarnim procjenama, donijet će još više turista nego u prošlosti, jer je protiv krize odmor ovdje možete organizirati vrlo, vrlo zanimljivo, ako to želite.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: