učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Vi ste u Crnoj Gori i dalje nije vidio Flamingo?

Ove godine, plamenci se može vidjeti golim okom u fazi ljubavi, oni izgledaju prilično glasno za svoje najmilije. Flamingosi može biti glasan, ali posjetitelji nisu dopuštena, sve treba promatrati apsolutnu tišinu, a ne ometati flaminga, romantične i ljubavne igre.

Jeste li ikada razmišljali o tome zašto su plamenci pink? Vjerovali ili ne, a boja flamingu dobiva iz hrane koju jede - rakovi, škampi. U Crnoj Gori, obilje ružičaste kozica, koje plamenci apsorbirati hranu. Ti putnici u Crnoj Gori pod uvjetom buffet omiljene hrane.

Od tog iznosa, koliko plamenci u Crnoj Gori - možete napraviti tvoj glava vrtnja. Flamingoes u Ultsinskih sol bare na teritoriji napuštenoj tvornici za proizvodnju soli. Iako je tvornica prodana za mnogo puta više od cijene kupljene u svom području, zaustavljanje i organizirati pašnjaci gotovo polovicu svih europskih ptica. Ornitolozi kažu soli bare su najvažniji mjesto gdje postoje idealni uvjeti za ptice selice da se zaustavi za vrijeme svog dugog i zamornog migracijskoj ruti.

Ultsinskie soli bare nisu prirodni ekosustavi, pojavio se 1913. godine, kada je ukopana odvodni kanal Port Milena. Prvi soli bare su izgrađena 1926-1934 gg. Slane bare prostiru na površini od oko 15 km2, a okružen kanalima koji služe kao odvod uloge i ne dopuštaju voda se miješaju s vodom iz močvare zaobilaznice. Kanali raspršiti vodu u Port Milena kanalu a zatim se voda ulijeva u Jadransko more. U ovom trenutku Ultsinskim slana bara prijeti ekološka katastrofa ako se ne ispuni obećanje dano u Europskoj komisiji, kao, ako ne i novac će se naći u iznosu od 200 tisuća kuna. Eura za popravak i puštanje u pogon slomljenih pumpi. Još jedna opasnost - krivolov, a sve to unatoč činjenici da je prije 30 godina Ultsinskie soli bare najavio prvi privatni park prirode - što znači zaštita i apsolutnu zabranu lova.

U Ultsinskih soli ribnjaka, zahvaljujući stranim ulaganjima, postoji turistička infrastruktura (muzej, suvenirnica, staze za šetnju, promatranje mjesta za promatranje ptica) i rezolucijom od ulaza može se dobiti samo preko Centra za zaštitu i proučavanje ptica. U one dane, kada je osoblje monitor centar, posjetitelji nositi na prijevoz preko teritorija, oni su također dati besplatno dalekozor i pružiti punu informaciju o svim pticama vidio tamo - postoji velika šansa da se vidi i pelikani.

Izvor: wikipedia, kolektiv
Foto: Ilustracija u Flamingo Pinterest

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: