učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Wonderful Crna Gora - 14

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Neprimjetno, pod krinkom kiše uvukao proljeće, karneval i 8. ožujka. Pojavom proljeća čini mnogo da se sumiraju prošlu zimu, da Monstat agencija nije bila iznimka te je objavio statistike posjeta turista omiljeni Crna Gora je u siječnju 2016. To je izvijestio da nam je došao na tek nešto više od 20 tisuća turista koji su proveli gotovo 76.000 noćenja, s oko 70 posto posjetitelja ostali smo u priobalnom dijelu zemlje. Palm, unatoč svemu, pripada turista iz Rusije, a to ne može, ali se raduju. Pogledajte u ljeto nadamo.


Očigledno uključujući brojenja na uspješne ljetne sezone, Vlada Crne Gore donijela je omiljeni projekt dopune i izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju, prema kojem je od srpnja 2016. mirovine će se povećati za 3%, a minimalni iznos za 121 eura u odnosu na sadašnje 101.
Unatoč planira povećati blagostanje starije, tvrtka Vodovod i kanalizacija Budva neće povećati cijenu vode za gradskih stanovnika. Čak je i povećanje troškova na tvrtku za 450 milijuna eura u godini nije bio dovoljan opravdanje za tarifne povećava. Uzimajući ovu priliku želim poslati pozdrave komunalnih usluga u Rusiji, Ukrajini i drugi te sorte.
No, na žalost, nije sve tako ružičast i dragi Crna Gora. U studenom 2015. godine je dug pojedinaca banaka u zemlji iznosila je 884 milijuna eura, što je oko 1.400 eura za svakog građanina. To i ne čudi, s obzirom na prilično teška sezona prošle godine, kao i višak dvostruko vrijednosti potrošačke košarice prosječne plaće. Radujemo se ljeta.
Pričekajte za ljeto, a vrijeme čini. Posebno je istaknuo u nedjelju. Kombinacija tuče, kiše, 5 minuta zatišja kiše-tuče, i stalno kiše na ostale dane svakako stimulira gospodarstvo povećanjem potrošnje energije i žestokih pića, ali bi željeli u budućnosti raditi i bez takvih antikriznih mjera. Želim sve isto sunce i slavlje!
I sunce je praznik ne dugo u dolaze. 8. ožujak, Međunarodni dan žena, a dragi ljudi Crne Gore su u potpunosti primili i da, i drugi. Koristim ovu priliku još jednom čestitati naše najdraže žene na odmoru i želim svim srcem toplinu i svjetlost! U svakom smislu!
Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.