učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora očekuje od ruskog odluke o povratku trogodišnji Andria Radunović

Crna Gora Ministarstvo pravosuđa poslao zahtjev nadležnim tijelima Ruske Federacije za povratak trogodišnje dijete u Andria Radunović, čija je majka Alina Radunović, koji su se Andrija u Rusiji bez dopuštenja svog oca, Daniel Radunović.

Prema crnogorskim medijima, djetetov otac nekoliko dana prije djetetova majka je preuzeo iz zemlje, u pisanom obliku, policija upozorio na moguću otmicu. Ali granična policija ignorirala pismo Danila Radunović. Tko je otac djeteta zatražio pokretanje kaznenog postupka protiv policijskog službenika, čije ime nije objavljeno.

U isto vrijeme, do danas ne znam točno okolnosti pod kojima je dijete izvađene iz Crne Gore. U samo nekoliko mjeseci prije incidenta, djetetovi roditelji razisao, majka je bila prisiljena povući zaseban stan. Razvod je provedeno u kotorski sud, otac branio svoje pravo na skrbništvo nad djetetom.

Utvrđeno je da je neposredno prije incidenta Alina Radunovich napustila posao u Crnoj Gori. U međuvremenu, Alina je majka došla u Crnu Goru, objašnjavajući da je htjela provesti odmor s obitelji kćeri. Nekoliko dana kasnije je dijete s majkom i bakom prešli granicu u taksi.

Prema pisanju medija, sada je majka s djetetom u glavnom gradu Baškortostan. Alina Radunović tvrdi da nije oteo dijete, pa je morao bježati, jer je bivši suprug izbacili iz kuće, osim toga, prema njezinim riječima, u odnosu na bivšeg bračnog druga kaznenom predmetu o nasilju u obitelji i dajući lažne podatke o otmici djeteta.

Zahtjev za djetetov otac također želio poslati na Interpol, koji je stavljen na stranicama htio. Ministarstvo Crna Gora pravosuđa čeka odgovor od nadležnih vlasti Ruske Federacije.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Rekapitulacija: http://www.interpol.int/notice/search/missing/2016-11666

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: