učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Što jesti u Crnoj Gori: duhovit grčko-balkanski koktel s talijanskim utjecajima

Što jesti u Crnoj Gori? Za odgovor na to pitanje pravi znalci se cijela pjesma, s posebnim sofisticiranost u javnoj domeni, nećete naći. Jela su jednostavna, nježan, sočan, velika i prirodno. To je glavni čar crnogorske kuhinje, koje mnogi gurmani došli ovdje.

Koje boje će vas oduševiti na odmoru u Crnoj Gori:

- Lokalni balkanski tradicije (pršut, maslinovo ulje, chorba, ugrušan vrhnje)

- talijanski utjecaj (lazanje, tjestenine, pizze, itd)

- Turska motivi (obilje istočnih začina)

- grčki bilješke

Ako želite znati što jedu u Crnoj Gori iskusni turista, pokušajte procijeniti različite vrste bogatstva lokalnih juhu - ciorba, lignje i hobotnica na roštilju, prekrasan pastrve ili Dorado file s jedinstvenim umaku od ulja, ljekovitog bilja i češnjaka. Tradicionalni lokalni prilog je kuhana krumpira.

Jela ovdje su više kao ladice (osobito u planinama) i juhu možete primijeniti u dublju posudu. Dakle, obiteljski odmor u Crnoj Gori je zgodan u toj disciplini za dvoje, možete uzeti cijelu obitelj.

Negushskaya poznati pršut je učinjeno pod Cetinju, to duguje svoje ukusan okus čista planinska klima, gdje je vyalyat. Početna ovčji sir, usput, zajedno s likera, vina i čistog maslinovog ulja, to je vrijedno probati definitivno.

I, naravno, tradicionalni crnogorski jela od peradi: to se kuha u kotlu, kuhati na kaminu i ugasiti u usiren vrhnje - pa meso postaje natječaj i sočan. Piletina jesti u Crnoj Gori i med.

Svježe povrće, grubo sjeckani i okusom octa-ulja preljev (hladno prešanih ulja) - jedan od najpopularnijih crnogorskih pratećih jela.

Kukuruzni kruh - to je ono što jede u Crnoj Gori već stoljećima. Sada zamjenjuje standardni tvornice kruha, ali u svakom lokalnom restoranu, možete uživati ​​u ovaj zanimljiv proizvod.

Kava je ljubav i piti cijelo vrijeme, a ne manje popularan i vruća čokolada. Pokušajte kao desert torta palachinke slatkim preljevom, ispire se sa kave ili kakaa ET.

Ukratko, s obzirom da jede u Crnoj Gori, da ćete želite premjestiti ovdje, jer su proizvodi u blizini prirode, konzervansi ne koriste, a meso, riba, povrće i ulje oduševiti svježinu i juiciness. Odličan dodatak su posuđene iz grčke sireva, biljni punjenje i umake s maslinovim uljem i božanskim orijentalnih začina.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: