učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kako je vrijeme: kupanje sezona u Crnoj Gori

Bolje je otići u Crnu Goru za sunčanje i opuštanje u toploj morskoj vodi oko kraja svibnja. No, sezona kupanja počinje ranije u Crnoj Gori: u travnju, prvi hrabri kupači osvojili vodama Jadrana.

Što je dobra ova ugodna balkanska Italija za ljubitelje plaža? Tako da je plivanje sezona u Crnoj Gori može se kombinirati s penjanje i kretanje zemlje, pod uvjetom da u različitim klimatskim zonama s različitim uvjetima.

A takve zone:

- Jadran. Bar, Budva Riviera, Petrovac, itd Najbolji europski plaže, Mediteran kakav je: Azurnoj obali, mnogi Europljani, aktivne, sportske, kulturne i zabavne priredbe.

- gorje. Romantika stijene, svježinu i vlažnost u području Cetinja. Obično sezona kupanja u Crnoj Gori je mjesto koje ne utječe, ali izvan sezone pravoslavni hodočasnici putuju u poznatom manastiru na Cetinju.

- gorje. Cool klima, male lokalne Alpe - to Kolašin. Postoji više kao turista i neumornog istraživača prirode.

- ravnice. Umjerena kontinentalna teritorija, nježna toplina ljeta i potpunog mira - je Podgorica i okolice, okružen planinama.

Vrijeme na plivačkom sezone u Crnoj Gori

Ovdje je dobar za djecu i odrasle. Temperatura ovdje, ovisno o području kreće se od 25 do 40 stupnjeva, toplina je uglavnom u srpnju i kolovozu, iako lipnja također nije u redu.

Iskusni putnici sezona kupanja u Crnoj Gori pokušavaju dobiti - prvo, visok cijenu, a kao drugo, na plažama je vrlo glasan, a čistoća daleko od deklarirane nacionalnog ponosa.

No, pad je upravo savršen: baršun sezone u sjajnoj manifestaciji, možete plivati ​​kroz listopadu, prosječne temperature od 25 do 28 stupnjeva, a voda je vrlo udoban: 20-23 stupnjeva.

Ukratko, ako se želite opustiti sa zadovoljstvom i bez smetnji, odaberite ranu jesen: sezona kupanja u Crnoj zgrabite i cijene najma za nekretnine će vas molim.

Dosadno u Crnoj Gori nije ni zima, niti ljeto, postoje mnoge atrakcije i turistički širom zemlje je vrlo pogodan za iznajmljivanje automobila. Tako se oslanjaju isključivo na plažama Crne Gore bi bilo pogrešno: to je moguće učiniti i sporta, te proučavanje prirode i obilazak veličanstvene povijesne spomenike.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.