učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Smanjenje razvoja u obalnom pojasu

Crnogorska vlada predstavila novi plan obalnog razvoja zona do 2030. godine. Ono što je najvažnije, ono što treba obratiti pozornost u dokumentu - zabranu gradnje unutar 100 metara od mora. Sada je prva linija će ostati zbog plaža i prirode. Smanjenje također pruža udio obalnog razvoja od 15% do 9%, što znači smanjenje u zemlji, koja će biti izdana u izgradnji, sa 23 do 13 tisuća hektara.

Također, plan predviđa poboljšanje kvalitete turističkog sektora u cjelini, a posebno - povećati broj hotela, koji pak na pozadini natjecanja bi trebao dovesti do bolje usluge po nižoj cijeni. Također, ovi faktori postupno ivica iz privatnog sektora u stambenom tržištu najma u sezoni.

Predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma Olivera Brayovich izvijestio da je idealan izbor za budućnost - to je kad barem više od polovice turista će koristiti usluge hotela, a ne privatnih trgovaca.

Priliv stranih investicija za vrijeme trajanja Plana razvoja planira se u blizini od 15 milijardi eura. Kada je procijenjena godišnja izdaci turista oko 3 milijarde eura godišnje, a sve će se investicija isplatiti u ranim 2020-ih. To bi također osigurati dodatnih 18 000 radnih mjesta samo u turizmu, a više od 50 000 - u građevinarstvu i drugi.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: