učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Kako sam proveo svoj ljeto: najviše proračunskog odmor u Crnoj Gori

Mreža samo puna života sjeckanje o tome kako uštedjeti na ljetovanju u krizi. Bilo bi poželjno, kao i obično, sve odjednom, i opustiti i zabaviti, a svijet vidjeti i biti viđen. I poželjno je da je nakon toga bilo je još uvijek dovoljno za život, a pogotovo ne poriče sljedećih šest mjeseci. Proračun za odmor u Crnoj Gori - jedna od mantri iskusnih putnika koji mogu uživati ​​u blagodatima Crne Gore i njenih balkanskih susjeda u cijelosti.

Međutim: Turisti Turisti nesloge, agencije i dobavljači lokalne zabavne usluge zaraditi nešto (ili netko) je potrebno, a ako ne pokazuju dovoljno oštrine i učinkovitosti u pripremi, a zatim Crna Gora vytryaset od vas posljednjih piastres gori od bilo koja europska zemlja.

Na primjer, danas popularno privatnog sektora u Crnoj Gori. Tours neće se razmatrati, gdje znaš, za koji program za plaćanje, i to promijeniti samovoljno i dalje neće raditi. Ako se slažete s autonomijom - vi odlučujete gdje će provesti svoje vrijeme, što jesti i kako putovati. Primamljivo? Za one koji znaju jako. Tako ćemo doći na tečaj, tako da je proračun za odmor u Crnoj Gori već 2016. postao je vaš osobni život sjeckanje.

Što je dobro najam nekretnina u Crnoj Gori?

- možete izabrati vrstu i opseg njegovog privremenog ljeta utočište;

- možete dobiti oko svojih omiljenih mjesta Crne Gore, a zatim ga promijeniti u nešto drugo;

- možete ubaciti ujutro, popodne i navečer, i mogu pokazati gdje je lokalna tržišta i osigurati ugodnu kuhinju (kao opcija, jeftini kafići na svakoj ulici);

- možda imate susjede, a može biti potpuna tišina i autonomija

Ukratko, za najam stana u Crnoj Gori ili vikendicu uz more - savršeno rješenje. Osim toga, leasing društvo, plaćate samo za sobu, a ne broj gostiju, što je iznimno povoljan. Dakle, proračun za odmor u Crnoj Gori s prijateljima ili rodbinom mogu biti obsuzhdat.Nebolshaya stan, opremljen sa svime što je potrebno, također, za vas da uživate cijenu oznaku, a da ne spominjem prekrasne apartmane u Crnoj Gori.

Dakle, naši znatne uštede - je:

- Visa. Naime, nedostatak. Upravo ste unijeli za putovnicu i prijavite se za jedan dan na infoturistskom točke ili policije. Za boravak duži od mjesec dana potrebno je za dobivanje vize, ili jednostavno prijeći granicu natrag i naprijed. Tako mnogi ljudi učiniti ovdje.

- Nekretnine u Crnoj Gori. Pored objekata i sve vrste bonuse cijene ovdje su vrlo tiho. Pogotovo apartmana: nekoliko obitelji u jednoj kući, neke stvorenje udobnost (bazen, roštilj, dječje igralište) u ukupnom poretku, a ostalo je sve individualna.

- Pokret. Poželjno je, naravno, rent a car i ići na vožnju u zemlji u svoje slobodno vrijeme. To je jedan od najjasnijih faktora koji određuju proračun odmor u Crnoj Gori. Rolls-Royce ne osobito ponuditi, ali prilično Yaris ili bilo gliser savršeno nositi s crnogorskom serpentina. Ići ovdje i autobuse (uglavnom u smjeru vjerskih objekata), a taxi stoji su smiješno jeftini. Usput, cjenkanje moguće, pa čak i neophodno. Tu je lijep običaj - vući putuju besplatno.

- Hrana. Najskuplji hrane i pića, ali možete prošetati kroz restorane i utvrditi gdje je najveći dio. Onda je moguće da jedna ručka gotovo na cijelu obitelj. Apartman je najbolje kuhati sami, kupuju svježe proizvode na tržište i otovarivayas u lokalnim supermarketima.

Ukratko, ništa komplicirano u smislu troškova, ta mjesta ne predstavljaju: proračun za odmor u Crnoj Gori se može konstruirati relativno lako, a bolje rezervirati smještaj unaprijed, a neposredno uz more jesti samo u posebnim slučajevima - cijena u sezoni za Crnu Goru jednostavno nepristojan.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: