učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ekološki praznici u Crnoj Gori

Spojiti ugodno s korisnim - to je inspirativno. Što bi vam reći je li ponuda spojiti ugodno s korisnim na kocke u kutiji? Ekološki odmor u Crnoj Gori - da treba staviti isti u ovoj formuli nakon znaka.

Zašto tako? Zbog ekoloških odmor u Crnoj Gori - odmor u bilo koje doba godine, dana, i tako dalje. Što bi vi ovdje raditi - radio, studirao, studirao, ispituje, pripravnika - što će vratiti zdravlje na bilo koji način, jer je u najboljim uvjetima, žive samo pingvina na Antarktici ili autohtonih naroda Samoa. U pogledu sigurnosti okoliša Crna Gora tako daleko od svojih europskih industrijskih susjedima, čini se da je to negdje u nekom drugom dijelu svijeta.

Uz korisne za razumijevanje. Samo da kažem odvojeno za ljubitelje svih kontrolnih i super-oprezan roditeljima sigurno donijeti tu djecu, a ako ne želite jesti tijekom ostatka hotela hrane, samo maknuti iz stana u Crnoj Gori, možemo kupiti u bazarima od svježih namirnica i kuhati na ljubaznošću vlasnika kuhinja (usput svaka nekretnina u Crnoj Gori, koji je u najmu, uključuje i svoju punu autonomiju i usluge vlasnicima čišćenje, kuhanje, itd). Pa eko odmor u Crnoj Gori - nije samo planina-morski zrak i čista voda, ali i visoke kvalitete prirodne hrane.

Tours Crna Gora, previše popularan, ali ako najam stana u Crnoj Gori i dobro pripremiti, možete uhvatiti mnogo više. Glavna stvar je da imaju napadaj, snažne i udobne cipele za putovanja zainteresiran za kockanje. Pješačke staze su jednostavno fenomenalne, a uvijek postoji mjesto za boravak za noć.

Divlji pokret u kombinaciji s duhovnom hranom je vrlo skladno: na putu ste upoznati pastire reliktne sela, grobnice vladara, pravoslavnih manastira i hramova antičke povijesti, šetati po ulicama Starog Grada, koji je u gotovo svaki grad Crne Gore.

80 posto objekata u zemlji je svjetska prirodna i povijesna baština, mnogi objekti su pod zaštitom UNESCO-a, i zlatnih plaža linija će pružiti ekološku odmor u Crnoj Gori čak i većina umorne i nemaran putnika. Samo leći, plivati, sunčati se i disati. Nakon nekoliko tjedana, nećete prepoznati sebe.

Ljubitelji prirode trebao posjetiti jedinstveni Skadarsko jezero (usput, daleko od toga, možete rezervirati vikend ili sobu u hotelu). Ovdje ne samo da možete istražiti lokalnu floru i faunu (posebno bogata jezero ptica - oko 270 vrsta koegzistiraju u svojim mirnim vodama), ali i ribe (iako bi to trebalo priznati zasebno kako se ne bi izvoditi u kazni). Što točno može biti učinjeno na jezeru nesmetano, tako da je veslanje i fotografirali. Vjerujte mi, to je nevjerojatno zadovoljstvo.

Ukratko, eko odmor u Crnoj Gori - to je samo mali dio formule koja bi odmor za vrlo mali novac.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: