učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Od dolaska kruzera svi dobili odlične prihode

U luci kruzera koji dolaze tijekom cijele godine, što je prihod za sve u gradu, kao i značajan gospodarski korist za svakoga tko je u lancu pružanja usluga za brodove i putnike. O koliko je procijenjena ukupna primanja, nema službenih podataka.

Ako govorimo o dohodak kotorskoj luci, zatim 2015. ostvarila dobit u iznosu od više od 3 milijuna eura. Eura. Izvršni direktor Lučke Kusovats Bazilije kaže da je prihod od brodova ostati u luci iznosi 30% od ukupnog potencijalnog prihoda, a odnosi se samo na dolasku i odlasku brodova. Na primjer, brod, težine oko 70 tona plaća plovidbeni put u iznosu od 1.500 eura.

Kusovats izvještava da 2015 je bila vrlo uspješna, te očekuje da će se sljedeći će biti još uspješnija, s obzirom na informacije o dolasku više od 450 brodova na kružnim putovanjima s 500 tisuća. Putnika i više od 200 tisuća. Man posade.

Bez sumnje to je dobro za svakoga, jer posjetitelji dolaze prije svega pregledajte područje za posjetiti kulturno-povijesne vrijednosti, točke interesa - ljudi su zanimljivi izleti i ekskurzije, te u tom periodu im je potrebna hrana i piće, mjesto za opuštanje.

Dakle, od dolaska cruise liner dobit restorani, hoteli, suvenirnice i staje, na otvorenom kafići, pirozhnitsy, sladoled, itd Prema Nacionalnoj turističke organizacije, turisti iz kruzera troše na 43 eura po osobi, a članovi tima 29 eura - i ako se množi 500 tisuća putnika i 200 tisuća članova tima, ispada impresivan prihod ...

Izvor: kolektiv
Foto: Ilustracija

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: