učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Stan u Bečićima: komad raja u vašim rukama

Svaka plaža područje Crne Gore se vidi prvenstveno kao mjesto. I nije ni čudo: svatko tko je jednom odmarao ovdje već dugo vremena uzimajući osloboditi od depresije, uze sa sobom samo najljepše uspomene. Što se tiče preseljenja u Crnu Goru, koja je već odlučila i koji su s obzirom na mnoge ruske obitelji, stan u Bečićima - velika mogućnost da se pridruži još jedan život, pogotovo jer cijene nekretnina i more nije visoka.

Dakle, stan u Bečićima. To je, prije svega, prekrasan pogled iz prozora - azurno more, maglovit obroncima i lijepim zlatnim pijeskom. Uz planinski vjetrovi živo Jadranske magistrale i pješački bulevar, šetalište je uz obalni pojas do Budve. Vaš stalni pratitelji su tramvaji i taksiji su male, kupači, ležerno šetnje uz rub pjenušavog obale, sretne djece i ljubaznim domaćinima. Ukratko, to je grad nekih dobrih priča, miran, prijateljski i vrlo skladnim. Živim ovdje - pa dajte si sve uvjete za dnevni odmor s pogledom na beskrajni horizont, valjanje u blagom izmaglici mora.
Koliko je stan u Bečićima? Ako ne namjeravate kupiti ljetnikovac, vlasništvo u Crnoj Gori će vas po ramenu. Dakle, jednostavno opremljen studio sa prekrasnim pogledom na more iz prozora i velikom terasom košta samo 50.000 eura, a stan sa tri spavaće sobe može se naći u sto. I to usprkos činjenici da Bečići Plaža se smatra najboljim u Europi.

Što možete učiniti za dušu? Budući da je središte ovog malog svemira je glavna plaža, toi zabava usmjerena na njega. Postoje natjecanja u sportovima ljeta na plažu možete uživati ​​u skijanju na vodi i paraglidinga. I voziti loptu, djeca i odrasli mogu biti u bilo koje vrijeme na plaži, veći broj stranica.

Vesela Budva je samo nekoliko kilometara dalje, što se može prevladati pješice ili autobusom. A u blizini je poznati Sv.Stjepana, koja stalno organizira zanimljive ture. Ukratko, stan u Bečićima - to je vaš ključ za prekrasan provod u većini ugodan i sunčan zemlje u svijetu. A ako se usredotočite na aktivan i veliki izbor obrazovnih ustanova za djecu, u Budvu od Bečića doslovno na kućnom pragu.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.