učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Trekking u Crnoj Gori: Bolje planine mogu biti samo crne planine

Zašto je praćenje u Crnoj Gori tako atraktivno za penjače? Otisnite se na dugom objašnjenje nije potrebno.

Samo dolaze na odmor u Crnoj Gori, ostati u ugodnom kolibi u planinama ili dizati u sobu i uživajte:

- Ne morate biti profesionalac svladati praćenje u Crnoj Gori. Postoji mnogo dobrih privatnih instruktori i planinske škole, a možete pomoći viši suradnik kampanje.

- Možete isplanirati rutu, a može se osloniti na tematskoj sheme agencije.

- ovdje možete doći u bilo koje doba godine - velika trekking u Crnoj Gori je moguće i zimi i ljeti, te u van sezone.

- od listopada do travnja, kampanja će biti još ekstremnijim, a od svibnja do listopada, ugodniji.

- možete uzeti sa školske dobi.

Gdje možete dobiti za razvoj planinskih vrhova u Crnoj Gori

Planine iznad Boke Kotorske, planine Durmitor, Biogradska Mountain još ljepše, ljeto. U zimi, nema previše snijega i vrlo cool. Međutim, ako su dobro pripremljeni i ne boji teškoća, uzeti hrabar vodič i otići.

Trekking je lijepo u Crnoj Gori planine Crne Gore - ne samo planine. Vidjet ćete drevne pravoslavne crkve, nevjerojatna prirodna nalazišta (jezera, kanjoni, spilje, ledenjaci, izvori, slapovi), reliktnih populacija, spomenika, pastiri sela, gdje možete ostati za noć.

Usput, u crnogorskoj najam nekretnina omogućuje vam da ne ovisi o propisima putničke agencije i planirati svoje planinske ture s privatnim vodiča. U planinama, možete lako skinuti kuću, a Ranger unaprijed dogovoriti na internetu.

Naravno, Durmitor - pravi meka za penjače i planinare iz cijelog svijeta. Od 1978. je na svjetske baštine UNESCO-a. Čini se da sva blaga Crne Gore okupilo se ovaj snažan nacionalni park. Ona je ovdje da leže duboke kanjone, skrivene tajanstvene špilje, melodije potoke i vodopade i jezera vode i njihove banke su živi i bogati predstavnici nacionalnih faune.

Ako praćenje je u Crnoj Gori za vas nije samo hoda, a razlog da se sami znaju bolje i provjerili svoju razinu prokachannosti - ići na Bobotov Kuk, a vi ćete biti u mogućnosti pohvaliti, osvojili najviši vrh Crne Gore.

Ništa manje lijepe Lovćen sa relikt selu Njeguši i poznati mauzolej, kruna na planinu i je velika platforma gledanja.

A posebno oduševljen penjači mogu sudjelovati u natjecanjima. obično se održavaju u proljeće u Kotoru i Nikšiću i Žabljaka u jesen, ali brojevi potrebni za određivanje unaprijed.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.