učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Izleti u Crnoj Gori: pripremite se istrošiti tri para cipela

Zvuči zastrašujuće, ali činjenica je da bez obzira što se odlučite, privatni Crna Gora sektor, hotelski smještaj ili putna karta, sve vas ostaviti hodati, voziti, uspon, plivati, skakati i do njegova završetka, od vas će imati jasan osjećaj za ono što ste vidjeli samo mali dio onoga što su mogli. I da ste sigurni da se vrati u tu sljedeću sezonu. U ovoj turneji u Crnoj Gori možete odabrati i planirati unaprijed, tako da je više prikladan da bude samostalna u ovoj zemlji.

Zašto Crna Gora je bolje da ide na vlastitu:

- nekretnina u Crnoj Gori, jeftini najam, a ne postoji manjak u prijedlozima

- prikupiti razgledavanje (možete uz pomoć lokalnih vodiča)

- Imate li vremena puno više na najam automobila

- organizirati obroke i svakodnevne i nitko nije ovisan

Obilazak Crne Gore - veliki izbor načina i mogućnosti. Na usluzi: voda (rafting, ribolov, plivanje, veslanje, jedrenje, veslanje i sl) i zraka (ekstremnih iskustava kao što su paragliding i planinarenje), te čistoće i moći od nacionalnih parkova. Hodočašća mogu biti organizirani u Ostrogu, Cetinju i drugih kolijevke do drevnog pravovjerja.

Samo crnogorske plaže zaslužuju posebnu odmor: svaki komad jadranske obale - je jedinstven mali dragulj, nije slična svom susjedu.

Ornitolozi kao što je to ovdje - takvo obilje pernate faune, i na poznatom Skadarskom jezeru, ne može se naći nigdje u Evropy.Kstati reći, ako idete na putovanje u Podgorici, jezero će biti samo ti na tom putu.

A planina Lovćen, mauzolej Petra Njegoša, otvoren pogled, ne samo doslovno cijeloj Crnoj Gori, ali iu Albaniji.

Kanjoni Tare i Morače pogodio njegovu veličinu i iskusnih putnika - oni su prevelika za udoban, komore i skromna Crne Gore.

Za one koji dolaze za određenu svrhu (kao što su tematske ture Crne Gore, sportske turneje ili hodočašća), dobro rješenje je da se unaprijed pripremiti i saznati sve potrebne informacije. Na primjer, ribolov na moru dopušteno je posvuda, ali na jezerima - samo u određenim područjima, rafting odvija se ne tijekom cijele godine, itd .. Naravno, to vrijedi i za one koji ne putuju s putnička agencija, i samostalno (po shemi: najam nekretnine u Crnoj Gori, rent-a-car i onda shemi)





Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: