učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Tržište nekretnina je nestabilna, valcera. Velika potražnja za najam stambenih zabilježen je u središtu zemlje i na jugu. Na sjeveru zemlje, unatoč niskim cijenama, potražnja je gotovo odsutno. Mnogi još uvijek sjećam uzbuđenja za najam stanova u Crnoj Gori, na temelju vremena, sada je potražnja za najam stanova je dovoljno tiho. Mnogi stanovi su u stanju mirovanja - ali ovdje je glavna uloga s obzirom na lokaciju stana, a cijena po mjesecu (dugoročni zakup), cijena po danu (u sezoni). Cijena najma je vrlo različitih gradova u Crnoj Gori. Na sjeveru, što je najniža cijena na jugu i središtu zemlje - je visoka. Međutim, tijekom zimske sezone, postoji veliki interes za iznajmljivanje nekretnina na sjeveru Crne Gore, u gradovima kao što su: Žabljaku, Kolašinu.

Na Aparto.me portala možete odabrati bilo mogućnosti za iznajmljivanje stanova. Tijekom zimske sezone, svi turisti koji vole skijanje mogu bez komplikacija rezervirati smještaj na sjeveru zemlje kroz Aparto.me portala sjeveru zemlje bit će zanimljivo za ljubitelje borovnica, rezervirajte svoj smještaj putem Aparto.me portala mogu uživati u čistom planinskom zraku, planine, priroda, ukusna borovnice. I borovnice u moru Crne Gore. Svake godine festival borovnice.

Većina turista radije iznajmiti kuću na jugu zemlje, uz more. More, upravo ono što turisti idu na odmor. Svatko želi se puniti na suncu i moru. Za takve putnike Aparto.me portal nudi izbor apartmana u Budvanskoj rivijeri, Barska rivijera, Tivat rivijere, Riviera Herceg Novog, Boke Kotorske. Aparto.me nudi sadržaje za svačiji ukus, u blizini mora, u drugom redu, udaljena od mora, s pogledom na more, s pogledom na planine, s pogledom u zeleno dvorište. Na Aparto.me možete podići kuću za obitelj ili stan u kući s vlastitim dvorištem, stan sa velikom terasom ili balkonom. Također, u prostranstvu ljubitelje Aparto.me će moći izabrati za sebe luksuzni stan s velikom području, velikim terasama, ili iznajmiti cijelu vilu nevjerojatna.

Svatko je drugačiji, stambene potrebe su različiti, ali svi će biti u mogućnosti da lako pronaći pravu stambenu opciju u booking portala nekretnina u Crnoj Gori - Aparto.me

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: