učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Odmor u Budvi, kada je nevjerojatna blizu

To nije metafora, nego stvarnost. U Crnoj Gori, jako blizu svega, a sve je tako čudno da dojmovi su doslovno savlada. Ako ste odabrali odmor u Budvi. Budite spremni za činjenicu da svaki dan će se otvoriti novi svijet, ovisno o tome u kojem smjeru idete kroz susjedstvo.

Tako lijepa mjesta i atrakcije Budva Riviera:

- Kotor. Većina turista radije ići na najam automobila, ali je naravno posjetiti biser Jadrana teško. Od Budve do Kotora i natrag osnovana autobusom (svakih 2-3 sata, troškovi ulaznica 5 eura). Ako se odlučite na turneju, a onda biti spremni platiti oko 20-30 eura.

- Herceg Novi. Ovaj lijepi grad se nalazi 60 kilometara od Budve. To je oko sat vremena vožnje autobusom tri sata lijep vožnja brodom na trajekt uz Boki Kotorskoj.

- Cetinje. Ako se odlučite doći do srca Crne Gore, autobus će proći samo dio rute, onda morate uzeti taksi. Usput, u tom smislu, iznajmljivanje automobila, kao i najam nekretnina u Crnoj Gori, nevjerojatno praktičan, pa čak i profitabilan. To vam daje potpunu neovisnost. U Cetinju usmjerena duhovnom životu Crne Gore, a protok hodočasnika na poznati pravoslavni manastir Cetinje jenjava već dugi niz godina.

- Skadarsko jezero. Raj za promatrače ptica, prirodoslovci, ribara i jednostavno ljubitelje ljepote. Ovdje u ovoj prijateljskoj čistu kutu Durmitora je bolje da ide u auto odmah, a sa potrebom da se kameru i sve za lagani piknik na svježem zraku.

- Podgorica. Odmor u Budvi - to je, naravno, velika prilika za uživanje u domaćoj hrani i vinu, ali pravi esteta i poznavatelji radije Podgorici. Oni ne smeta sat doći do kulturnog centra Crne Gore sa svojim prekrasnim muzeje, spomenike i, naravno, izvrsni nacionalni restorani.

Ovaj popis je vrlo, vrlo približan. U stvari, odmor u Budvi, a može se ograničiti na samo lijep kupanje u moru i opuštanje na plažama, ponosno nosi status najboljih u Europi. Ali, ako ste znatiželjni i Crna Gora nikada ne prestaje privlačiti i zaintrigirati vas, nemojte čekati za ostatak. Dokle god ne idu oko njega sve, ne smiri. A posebno zaljubljen u zemlji, turisti često kupuju nekretnine u Crnoj Gori i ostati ovdje zauvijek.

Usput, odmor u Budvi će vas iznenaditi s obiljem ruskog govornog turista: ovo je njihov broj nije na obali, a mnogi Rusi žive ovdje stalno.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: