učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

U Crnoj Gori 386 hotela, od kojih je pet - hoteli s 5 zvjezdica Splendid (Splendid) u selu u Bečićima, hotel Aman (Aman) na o.Sv.Stefan hotela Villa Miločeru (Vila Miločer), a hotel Villa Montenegro, Regent (Regent) Porto Crna Gora (Tivat), Zia hotel (Ziya) u Podgorici hotela Forza Mare (Forza Mare) u Kotoru. Ukupno hoteli s 4 zvjezdice - 117, od kojih je veći broj se nalazi u Budvi - 34, nakon čega slijedi Podgorica - 19 hotelima koji - 14, Herczegh Novi - 10 bar - 7 Ulcinj - 7, Tivat - 6. Žabljak - 4, Nikšić - 4.

Hotel Regent u Tivtu svečano je otvoren u kolovozu 2014. Izgrađena je u venecijanskom stilu, vrlo velika zgrada sadrži 86 apartmana. U hotelu omogućava svojim gostima da se osjećaju luksuza - ne manje, kao u Monte Carlu. Ovaj hotel je proširio mogućnosti turističke ponude Crne Gore, hotela s pet zvjezdica i postala atraktivna simbol zemlje. U Porto Montenegro, pored hotela Regent, bazeni, butici i restorani, jedinstvena je atrakcija - podmornice, što je 50,4 metara dužine self Porto Montenegro u Tivtu izgrađena je na mjestu nekadašnje austrougarske pomorske popravak objekta, a glavni investitori postali. kanadski biznismen, milijarder Peter Munk (rođen u Budimpešti, Mađarska. osnivač tvrtke najvećeg svjetskog zlata rudarstvo korporacije Barrick Gold).

Prema planu je pretpostaviti da je u Crnoj Gori u 2020. godini trebala bi biti izgradnja 50 hotela u kategoriji hotela s 5 zvjezdica i 24 s četiri zvjezdice kategoriju - da je bilo dovoljan broj turističkog smještaja.

Hoteli će biti izgrađen u turističkim mjestima - Razmatraju 130 mjesta na obali. Uz obalu zemlje, investitori su iskazali interes za izgradnju hotela u sjevernim dijelovima zemlje.

Također, vlasnik golemog kompleksa Plaza (TQ Plaza), koji se nalazi u centru Budve, žalio se Ministarstvu turizma sa zahtjevom da mu dozvolu za rekonstrukciju zgrade A - gdje će napraviti hotela. Struktura ovog velikog kompleksa sastoji se od tri zgrade - A, B i C, ali je potpuno dovršena i nastanjena samo zgrada u složenim nalazi B. Plaza razne trgovine, butici poznatih marki, supermarketima i trgovinama Maxi i arome, kao i na sudu, Budva ogranak Ministarstva unutarnjih poslova , Na području općine zabilježen veći dio kompleksa, koji je dobio ugovor o zajedničkoj izgradnji.

Ulagači su zainteresirani za ulaganje u izgradnju novih hotela u Crnoj Gori. Dakle, zemlja će dodatno proširiti svoju turistički potencijal.



#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: