učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Trebam li rezervirati hotel u Crnoj Gori?

Trebam li rezervirati hotel u Crnoj Gori? Pitanje koje se postavlja tako često čuti na forumima, posvećen odmor na Jadranu, a to je ne čudi.

Smještaj opcije u razdoblju u zemlji ostaviti mnogo, a posebno hoteli i crnogorski hoteli, općenito, su standardni:

- veliki izbor može se naći samo u prometnim područjima plaže i središta općina;

- proračuni su vrlo raznolike: od vrlo skroman istinski kraljevski;

- nezavisni putničke agencije hoteli su obično jeftinije i lakše komunicirati s njima;

- Bolje rezervirati online u unaprijed (za mjesec ili dva prije odmora)

Ako želite ostati u nekom vrlo luksuznoj sobi, rezervirajte hotel u Crnoj Gori potrebno je na obali: Budva, Kotor, Petrovac, itd Onda ti i more, i bilo koji broj zvijezda i zapadnjački servis i širok izbor zabave.

U srcu zemlje (Podgorica, Nikšić) takve institucije vrlo malo, ali je odlična razvijen privatni sektor. Usput, nekretnine u Crnoj Gori, na odmoru, ili za duži period - u doslovnom smislu turističke baze, što nadmašuje poslovanje hotela.

Odmah na umu da prilikom rezervacije online domaćini će vas pokušati uvjeriti da je prozor stan samo ići na plažu, a vikend je ne zaostaje za ekskluzivni kraljevske palače, ali takve velikodušni obećanja treba podijeliti barem polovicu.

No, mora se u svakom slučaju u Crnoj Gori veliki, kao i svojim prekrasnim plažama. Izvrsna - jednostavan, svijetle i korisna - čak kuhinja i opisati opet ne isplati. Što god to bilo, rezervirati hotel u Crnoj Gori (kao i za privatnu opciju) bolje preporuke. Uzmite si vremena za pregledavanje mišljenja iskusili - Granice samopromocije u mjesnim privatnih poduzetnika nisu svjesni bilo.

Želite jednostavnije i bliže prirodi, tražiti pravo vlasništva u Crnoj Gori i ne čini da se nešto nudi razne kampiranje i moderan današnjice eko sela (cijene su, međutim, također eko).

Ljubitelji trekking i mountain skije posebno mišljenje također nije potrebno: na području padina uvijek imati mjesto za boravak u hotelu i u obitelji, te u privatnoj kući, i, opet, u kampu. Obično je to područje Durmitora i Biogradske gore.

Prije rezervacije hotela u Crnoj Gori, usporedite uslugu onima koje se koriste za:

- Klima je posvuda

- sefovi uglavnom plaća

- ručnike često mijenjati (barem svaki drugi dan), posteljina - 2 puta tjedno

- vrlo ljubomoran na struju

- vruća voda dosadnih prekidi javljaju (ovisno o području)

- hrana u Crnoj Gori može organizirati bilo sheme, posebno vjernih vlasnika pansionima.

Govoreći općenito, usluga u Crnoj Gori je izuzetno jednostavna, i druge zahtjevne turisti možda neće svidjeti, ali sama zemlja sa svojim bojama, vrijeme i znamenitosti uspješno nadoknaditi tih nedostataka.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.