učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora - raj za planinare i avanturiste. Postoji toliko mnogo atrakcija i lijepih mjesta koje možete svaki put otkriti nove stvari i nove - to je kao kutija iznenađenja. Na primjer, skriven od očiju špilje, koji su poznati ne svima - je pravo blago za ljubitelje prirodnih ljepota.

U Crnoj Gori ima mnogo spilja koje još nisu dovoljno proučavani. Jedan od tih spilja je Đalovića pećina. Špilja se nalazi 40 km. od grada Bijelog Polja. Špilja je 17,5 km. Prema speleolozi, ova pećina je špilja spektakulyarnaya u zemlji i zbog svojih posebnih svojstava je proglašen spomenik prirode.

Prema mnogima, to pećina je pravi dragulj Crne Gore je jedan od najljepših špilja u Europi, kao i najduža špilja u Crnoj Gori. Pećine Studija je trajala 25 godina.

Špilja se nalazi u dolini, u kanjonu rijeke Bistrice. U njoj se nalaze brojni prolazi i galerije. Uvjetno se može podijeliti u četiri dijela: Kanal sa jezerima, ogroman labirint, Grand Canal, gornjih i donjih galerija. Svaki od tih dijelova je jedinstvena i vrlo lijepa. Kanal sa jezerima uključuje nekoliko jezera koja su trajno i tamo privremeno. U njoj se nalaze brojni stalaktiti i stalagmiti. Grand Canal u širini od 8 metara i visine od 20 metara, na nekim mjestima visina do 60 m. - moguće je graditi neboder. Ova špilja je pravi izazov za istraživače. Svi ljubitelji prirode i avanturiste će pronaći u ovoj jami je mnogo više nego što bi se moglo pretpostaviti. Svaki posjetitelj ovog prirodnog smočnici će dobiti nezaboravno iskustvo. U ovom trenutku, stručnjaci ispitali 11 750 m. Pećine.

Inspekcija špilje treba raditi samo sa specijaliziranim vodiča, u svakom slučaju ne bi trebali ići sami. U gradu Bijelo Polje ima svoju turističku organizaciju.

Na području Crne Gore je više od 10.000 špilje.



#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: