učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Top-većina mjesta u Crnoj Gori: odaberite ciljna područja za rekreaciju

Ako nikad niste do sada odmarao u Crnoj Gori i putuju sami, bit će vrlo teško za navigaciju. No, to ne prestaje Intrepid turiste koji odluče privatnog sektora u Crnoj Gori za iznajmljivanje ili doma u hotelima. Vi samo trebate unaprijed planirati izlete i ekskurzije na temelju njihove preferencije i razviti shemu već na temelju njih. Ako ste iznajmljivanje kuću, stan ili stanove u Crnoj Gori, pronaći vlasnike, oni neće pomoći ako vas u ovom teškom slučaju. Crnogorci veliko zadovoljstvo pokazati gostima u svoje automobile, brodove i jahte, ali kako korisno takav put, odlučiti za sebe nakon razgovora. Najbolja mjesta u Crnoj Gori nije uvijek reklamiraju u brošurama turističkih ureda. Ali postoje neke ključna područja na kojima će biti zanimljivo provesti odmor odredište.

Herceg-Novi. Ovdje možete udahnuti u puno kisika u najboljoj kvaliteti u Europi. To je najveći botanički vrt Crne Gore, koja će se svidjeti mlade i odrasle prirodoslovci. Istražite lokalne flore može biti beskonačan. A blizina Boki Kotorskoj i kao posljedica, mogućnost odlične plivanje i veslanje, prekrasne stare arhitekture i stoljetne maslinike dovršiti ovaj idilični sliku.

Bar. Ljubitelji starina tebe. Možda je veća koncentracija od arhaičnih spomenika po metru kvadratnom nećete naći na obali ili u planinama. Bar mogu beskrajno na studij i ne zaboravite da se slika pored najstarije stablo masline u Europi - to je okrenuo 2000 godina. Groblje vojnih plovila oduševit će ronioce. A ako se umorite, uzeti trajekt i hodati u Italiju. Tu u blizini.

Miločer. Luksuzna obiteljska kuća u prekrasnom pozadinu borova i kraljevskih predsjedničke palače. Smolasti miris borova pomiješan sa svježim povjetarac, liječi se bilo koje emocionalnih i fizičkih tegoba. Najviše cijene nekretnina u Crnoj Gori upravo ovdje. No, to ne čudi.

Ada Bojana. Dalje u šumi, više drva. Reakcionari reći da je to najviše sugestivnim mjesta u Crnoj Gori. 4 km prostor za nudiste u 1973. proširen uspješan nudističku naselje. Ali ovdje je utrljati - programeri obratiti pažnju na ovo plodno područje pažnje, a možda i vrlo brzo, ljubitelji prirodnog odmora morati napraviti mjesta. Imati vremena za posjet, da tako kažemo. Slobodna kuće u selu nisu tako mnogo, ali možda i povući bilo koje imovine u Crnoj Gori u blizini.

Ulcinj. Najraznolikijih i šareni grad Crne Gore. Prvo, to je vrlo toplo. Toplije nego u drugim regijama, tako da turisti iz svibnja počinju da ispunite hoteli i privatni sektor. Bojom dodaje orijentalni okus, postupno utkano u život grada od vladavine Otomanskog carstva, a talijanski utjecaj ne može utjecati. Bazarima i trgovine, više stila arhitekture, širok izbor narječja i najegzotičnijih gosti i mještani - ne sva mjesta u Crnoj Gori može pohvaliti takvom svijetlu set atrakcija.

Igalo. Ako ste u potrazi za ljekovitim mjesto Crnu Goru, onda vam je potreban da bi se u tom lječilištu. Institut nazvana Miloševića za svoje zdravlje i imunološki sustav će se boriti u prekrasnom mikroklima, čistu izvorsku vodu, blato, umirujuće krajolik i, naravno, izvrsnih liječnika, svjetski poznatog.

Ukratko, ne traže najbolja mjesta u Crnoj Gori - gdje god da idete, vi ćete ga voljeti.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.