učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Budite u Crnoj Gori, bez posrednika: kako to organizirati?

Crnogorski turisti - to nije discipliniran grupa bijele tenisice, naoružani kamerama i vrijedno fotografiranja kula Starog grada / planine / more horizontu i lista ide dalje. Ne, naravno, tu i tamo se vodstva, ali previše ljudi više vole da ostanu u Crnoj Gori, bez posrednika, vodiče, svakako program i popis atrakcija. Crna Gora je poznata po svom dobrom naravi, tako da se gube nije strašna, i želim vidjeti koliko je god to moguće.

Dakle, odmor u Crnoj Gori, bez posrednika. Pa, gotovo bez njih. Kao što se događa? Obično, rezervacije apartmana, stanova (ili bilo koje druge imovine u Crnoj Gori) na web stranici, a zatim morati pregovarati s vlasnicima o broju usluga. Fleksibilnost servisnog paketa povećana previše: možete samo doći do provesti noć u svojoj sobi, možete odabrati od kuhinje i sportskih terena, kako bi se osiguralo više ili manje uobičajeni način života, a može povjeriti sudbinu vlasnika koji ne samo će vas hraniti i očistiti, ali i pokazati će najzanimljivija mjesta u Crnoj Gori.

Potrebno je platiti unaprijed, ali ne svaki vlasnik kuće ili stana će inzistirati na tome.

Ako odlučite želite rezervirati odmor u Crnoj Gori, bez posrednika male privatne agencije, primjer servisnog paketa kako slijedi:

- rezervacija bez plaćanja unaprijed

- prijenos

- okupator

- Partner restorani

- izleti

- konzultacije

- Rent a Car

Ako ste zadovoljni da rade s sunarodnjacima, imajte na umu da se takve usluge pružaju zajedno s lokalnim i ruskih poslovnih ljudi.

Zašto bi lokalna u Crnoj Gori i dalje je potrebno? Činjenica je da se otkriju Crnu Goru i da u potpunosti poštovati - to nije jedne godine. Na moru, izvrsne plaže, restorani, zabava i izleta lako izgubiti, a ako ste turist temu, onda morate odabrati najbolje u područjima kao što su:

- Kultura

- hodočašće

- sport

- gastronomija

- oporavak

- odmor s djecom

- istraživanje



i još mnogo, mnogo više. Prethodno odabrani za sebe doživljava pratnju i cijedi se svake minute maksimum. Valja napomenuti da su tematske ture u Crnoj Gori - stvar sasvim lopsided i susretljiv. Stoga, čak i ako ste na putovanju posebno za rafting na Tari ili posjetite gastro festivala, odmor u Crnoj Gori, bez posrednika željene. Uostalom, to je jednostavno šteta da ograniče uski programa - trebali najviše probati.

Najbolji izbor za Jadran - je neovisna putovanje (naravno, dobro planirani), profitabilan najam nekretnina u Crnoj Gori, rent-a-car, dobar privatni vodič i potpuna sloboda djelovanja.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.