učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kuhinja Crna Gora za svoju djecu: kako hraniti najmlađe posjetitelje?

Ako ne samo turiste koji idu na odmor u Crnoj Gori, i brige roditelja, osjećaj zadovoljstva sigurno počinje prelijevati što učiniti s vremenom koje ste rezervirali nekretnina u Crnoj Gori i hotelsku sobu. Uostalom, znate da vaše dijete uskoro će dobiti doza od koktel kisika mora rudarstva, obogaćen smole i maslina para i blagim suncem grijao Jadran. Osim toga, ne morate učiniti ništa posebno da se odgovornost za zdravlje. Samo uživajte, putovanja, plivati ​​i duboko disati. Što se tiče hrane, kuhinja Crne Gore - to je nešto što će raditi za vas jednako dobro kao i klime, od prvog trenutka, a prvi komad. Ako ste iznajmili stan ili stan ili kuću u Crnoj Gori, moguće je kuhati i jednostavnih, svježim i čistim lokalnim proizvodima. No, nacionalni jelo vrijedi probati. U ovom slučaju, to ne smeta, što jesti u hostelu u hotelu ili posjetite kafićima i restoranima. Čak i većina hirovita djeca će hodati u lokalnoj izmišljotina oba obraza.

Kako korisno kuhinja Crnu Goru za djecu?

- Ona je spremna vrlo jednostavno. Meso, povrće, biljno ulje, malo žitarica, more zelene i odličan kruh.

- Crnogorci tradicionalno ne vole konzervanse.

- začini se koriste malo.

- Odaberite nemasno meso, i liječenje (gašenje ili pecivo) radi jela najviše ukusne i zdrave.

- Izvrsna slastica razveselit će mali sladokusac.

Što je hrana koju treba odabrati ako želite hraniti svoju bebu?

Naravno, govorimo o djeci koja nemaju potrebna posebna prehrana. Usput, bez ikakvih ograničenja, možete pronaći uobičajene dječje hrane u supermarketima i kupuju dobre mliječnih proizvoda za cijelu obitelj. Jedino što ovdje nije pronaći - to je običan sir. Voda se preporučuje da ne pije iz slavine.

Dakle, salata. Kuhinja Crne Gore u tom pogledu sličan grčkom, bogatim tradicionalnim balkanskim utjecajima. Maslinovo ulje, puno šarenih povrća i ... Shopska grčkog salaty- najčešće opcije.

Nisu sva djeca vole povrće, pa kao alternativu ponuditi Klinac srdačna i topla juha, tzv chorba. Ovaj sočan juha temelju piletine, govedine, ribe ili povrća. Putovanje juha može burek (torta s mesom ili punjenje od sira).

Glavno jelo. Kuhanje mesa kuhinja Crna Gora nema premca - i neka jednostavna jela ipak, ali to je nemoguće odoljeti, a porcije su ogromne. U tom slučaju, možete biti sigurni - čak i jednostavan Burger je samo meso i bez kemijskih dodataka.

Ukrasiti pojaviti ukusan pečeni krumpir s biljem i povrćem na žaru nam poznate.

Crnogorski deserti - to je velik broj različitih nacionalnih tradicija slastice. Ovdje možete pronaći i orijentalne slastice, a poznati balkanske palachinke palačinke, veliki sladoled i tradicionalne maka role. Slatka kuhinja Crna Gora nije toliko originalan, ali vrlo zanimljiva i slojevita.

Ukratko, možete sigurno jesti iu hotelima i restoranima - da ćete biti oduševljeni s kvalitetom, okus, svježinu i okus hrane, i svoju djecu (čak i najprobirljivije) će ugurati u domaćim specijalitetima za oba obraza.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: