učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Očekuje se da će u naselju će biti izgrađen do 2017. godine. Projekt Crne Gore Resort uključuje izgradnju ekološkog naselja, koja će biti smještena u srcu Skadarskom jezeru. Ukupna investicija iznosi 90 milijuna kuna. Eura. Vlasnik tvrtke Francuz Lionel Sonigo, predstavnik tvrtke u Crnoj Gori Ivan Zindovich.

Projekt je napravio francuski arhitekt Fransua Leklerk, naselje stilu arhitekture će kombinirati stilove Novom Zelandu i Bali. Vlasnik tvrtke navodi se da je ova vrsta naselju će biti prvi u ovom dijelu Europe. Resort Porto Skadarsko jezero će kombinirati luksuz i eko-turizam. Očekuje se da će uskoro Nacionalni park Skadarsko jezero će biti pod zaštitom UNESCO-a - tako da će ovaj projekt biti prvi i jedini projekt na Skadarskom jezeru.

Projekt uključuje izgradnju naselja u savršenom skladu s okolinom, s malim utjecajem na ekološki sustav. Naselje će sadržavati trideset privatnih vila izgrađena oko jezera i brdovitim padinama. Vile će biti dostupan u vlasništvo, onda vlasnik će moći predati svoju vilu za iznajmljivanje preko st ovu ekološku mjesto. Naselje će također uključivati ​​ekološku spa, rekreacijski centar, panoramski restoran.

Eco Resort će zauzimati površinu od 37, 500 m2, Lionel Sonigo počeli kupiti zemljište od 2007. On je naglasio da je u naselju projektu rade ljudi koji utjelovljuje eko-naselje život u mnogim europskim nacionalnim parkovima. I na ovaj dan, te eko naselja su glavne atrakcije u Europi.

Sva vozila i plovila će biti pokretan električnom energijom. Također, sve vile će biti s minimalnim utjecajem na okoliš. Naselje je opremljen s naprednim opreme za očuvanje prirode i okoliša, je pročišćavanje otpadnih voda, prirodnih bazena sa sustavom fito-čišćenja, solarnih baterija, korištenje potencijala jezera, njegovih vodnih resursa. Naselje će biti izgrađen na tom principu - na taj način neće ugroziti ili oštetiti okoliš. Također, to je trebalo izgraditi tržište gdje mještani mogu prodavati svoje domaće proizvode: pršut, kozji sir, domaće vino i riba.

Vlasnik tvrtke je rekao da će biti donirana tri grane Rangers Nacionalnog parka Skadarsko jezero, ornitologa i turističkih vodiča, koji će naučiti razgovarati o Skadarskom jezeru na više jezika.

#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.