učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Transakcije na nekretnine u Crnoj Gori - transakciji koja lokalna sredstva općenito moraju provesti s Rusima i građana CIS. To samo tako se dogodilo da su kuće i apartmani u tim rubovima Posebno je naše sunarodnjake. I ne samo za dušu, ali i skuplji.

Zapravo, Crna Gora za kupnju jednog nije ograničen, već naprotiv, aktivno sudjeluje u tim procesima, ali Europa je zainteresirana za lokalne ponude je mnogo manje. Strani kupci, bez obzira na opseg operacije, uživaju punu potporu vlasti u ovom pitanju. U ovom slučaju, kupnja nekretnine u Crnoj Gori ne samo da vam omogućiti da kupite punopravni prostor u vlasništvo (koji se ne mogu naći u velikom broju europskih zemalja), ali i da bi dobili privremenu dozvolu boravka u zemlji.

Što se tiče kupnje stranice, postoje neke razlike, a razlike nisu na bolje. Dakle, dio prava na dozvolu boravka ne. Prvo morate ga kupiti, a zatim izgraditi minimalan objekt, kako bi se registrirali na općinskom organu katastarske registracije. Tada je sve izvedeno kao u normalnom tijeku transakcija na nekretnine u Crnoj Gori.

Nijanse registracije ugovora:

- Ugovor nekretnine u Crnoj Gori do šest primjeraka. To mu osigurava bilježnika u prisustvu bilo kupca ili službenog predstavnika.

- Prilikom donošenja naknadu za transakciju plaća, vrijednost koja varira.

- Onda svu dokumentaciju dostaviti u odjelu nekretnina za pregled.

- Porez na imovinu se obračunava jednom godišnje, iznos, naravno, nije fiksna.


Na kraju transakcije nekretnina u Crnoj Gori svakako planirati buduće plaćanja poreza koji su ovisni o:


- blizina obale

- starost i uvjeti uporabe (primarni, sekundarni tržištu)
- klasa

- Trg

- lokacija



Preliminarni potpisivanje ugovora uključuje sigurnosni polog u iznosu od 10% troškova.

Odmah nakon uplate dobivate potvrdu o pravu osobnog vlasništva.

Nakon otkazivanja transakcije osiguranja i dalje s prodavateljem, a prodavatelj vraća kolateralna u slučaju kvara u dvokrevetnoj veličine.

Ukupno, koji se prodaja nekretnina u Crnoj Gori ne uzeti više od 2 mjeseca, samo dopustiti registraciju po novim pravilima može potrajati malo više vremena.

Kupujem kuću, stan ili ured u Crnoj Gori - to nije previše opterećen birokratskim formalnosti procesa, tako da ne naštimati dugo iskušenje. Međutim, kako se ne bi biti uhvaćen, bolje je da se okrenu specijalizirane agencije za nekretnine.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.