učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Agencija Crne Gore nekretnina: stambene i dalje pojeftiniti

Vođe, šefovi agencija Crne Gore imovine, gotovo jednoglasno govoriti o minimalnim cijenama stambenih, sve promatrane u zemlji.

Dakle, D. Nikolić, šef tvrtke Imperija, skrenuo je pozornost na činjenicu da je postotak stranih kupaca smanjio, ali sada su lokalni ljudi mogu priuštiti stanovanje, a broj domaćih transakcije su iznenađujuće velik.

Njegov kolega, P. Marinović, također potvrđuje te riječi svoje primjedbe. Začudo, stranci, osobito Rusi, koji su ranije upravo kupili kuće i stanove u Crnoj Gori više neće napasti Realtors s istim žarom.

Međutim, treba napomenuti da je popularnost stekao preko troškova (ne obalnih) gradova i područja. Dakle, povećanje postotka stranih kupaca u Podgorici i Herceg Novom i Baru takvim uspjehom ne može pohvaliti. Crna Gora agencija za nekretnine napomenuti grad, koji je, bez obzira na cijenu, zadržati stoički brand: to je Budva, Tivat i Kotor.

Što tražiti kad kupujete kuću / stan u Crnoj Gori?

- Infrastruktura. Za daleko od plaže ljetovalište, ovaj faktor je vrlo važno, jer te opcije - ne najjača strana Crne Gore. Podgorica Ako se kao primjer, kupnja kuće uglavnom u sredini.

- Nove ili preprodaji. Evo, dvosjekli mač - jer koriste objekti mogu ozbiljno uštedjeti na godišnjoj poreza i low-cost stanovanja će zahtijevati ulaganja arhaične.

- broj katova. Evo, individualni pristup. Općenito, Crna Gora - zemlja niske ustati, a to je više prednost nego nedostatak.

- Popravak i oprema. Kako bi se povećala konkurentnost vlasnici stanova radije ga opremiti, ako ne i do maksimuma, onda barem sve što je potrebno. To se odnosi na oba primarnog i sekundarnog tržišta, što je zgodan. Crna Gora nekretnine agencije također zastupati stranke u potpunosti useljiva stana.

- Cijena. Troškovi stanovanja u Crnoj Gori - bez sumnje, njegova jača strana. Širenje je ogroman, a podaci o Realtors, na rekordno niskih podaci mogu se naći u Podgorici, Daniel Castle, Nikšiću. Cijeli stan ovdje može učiniti čak i na 2,5 milijuna rubalja.

Ukratko, ako želite kupiti stan u Crnoj Gori za samo novčana jedinica, ti bi trebao to učiniti sada, ali bolje sa stručnjakom.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.