učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Agencija Crne Gore nekretnina: stambene i dalje pojeftiniti

Vođe, šefovi agencija Crne Gore imovine, gotovo jednoglasno govoriti o minimalnim cijenama stambenih, sve promatrane u zemlji.

Dakle, D. Nikolić, šef tvrtke Imperija, skrenuo je pozornost na činjenicu da je postotak stranih kupaca smanjio, ali sada su lokalni ljudi mogu priuštiti stanovanje, a broj domaćih transakcije su iznenađujuće velik.

Njegov kolega, P. Marinović, također potvrđuje te riječi svoje primjedbe. Začudo, stranci, osobito Rusi, koji su ranije upravo kupili kuće i stanove u Crnoj Gori više neće napasti Realtors s istim žarom.

Međutim, treba napomenuti da je popularnost stekao preko troškova (ne obalnih) gradova i područja. Dakle, povećanje postotka stranih kupaca u Podgorici i Herceg Novom i Baru takvim uspjehom ne može pohvaliti. Crna Gora agencija za nekretnine napomenuti grad, koji je, bez obzira na cijenu, zadržati stoički brand: to je Budva, Tivat i Kotor.

Što tražiti kad kupujete kuću / stan u Crnoj Gori?

- Infrastruktura. Za daleko od plaže ljetovalište, ovaj faktor je vrlo važno, jer te opcije - ne najjača strana Crne Gore. Podgorica Ako se kao primjer, kupnja kuće uglavnom u sredini.

- Nove ili preprodaji. Evo, dvosjekli mač - jer koriste objekti mogu ozbiljno uštedjeti na godišnjoj poreza i low-cost stanovanja će zahtijevati ulaganja arhaične.

- broj katova. Evo, individualni pristup. Općenito, Crna Gora - zemlja niske ustati, a to je više prednost nego nedostatak.

- Popravak i oprema. Kako bi se povećala konkurentnost vlasnici stanova radije ga opremiti, ako ne i do maksimuma, onda barem sve što je potrebno. To se odnosi na oba primarnog i sekundarnog tržišta, što je zgodan. Crna Gora nekretnine agencije također zastupati stranke u potpunosti useljiva stana.

- Cijena. Troškovi stanovanja u Crnoj Gori - bez sumnje, njegova jača strana. Širenje je ogroman, a podaci o Realtors, na rekordno niskih podaci mogu se naći u Podgorici, Daniel Castle, Nikšiću. Cijeli stan ovdje može učiniti čak i na 2,5 milijuna rubalja.

Ukratko, ako želite kupiti stan u Crnoj Gori za samo novčana jedinica, ti bi trebao to učiniti sada, ali bolje sa stručnjakom.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: