učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Vodiči Crna Gora: kako povećati učinkovitost ostalih?

Crna Gora - je mjesto u kojem je šteta izgubiti dragocjene minute. Ja bih volio vidjeti i putovanje iza svakog ugla, ali standardne vodilice u sumnju da je tako zanimljiv i originalan što je mogao. Naravno, potreban vam je osoba koja je ne samo upoznati s znamenitosti, ali i mogućnosti prenijeti atmosferu i poboljšati svoje iskustvo. Da biste to učinili, postoje vodiči Crna Gora, ali među njima, također, trebaju biti u mogućnosti odabrati, jer dobar vodič - rijetka sreća.

Kao vodiči crnogorski nude svoje usluge? Obično oni su ili na preporuku, ili na internetu. Na posebnim stranicama ima mnogo prijedloga, a privatni vodiči zadovoljiti bilo generalist ili tematski. Na primjer, ako ste zainteresirani u poznatom rafting na Tari, ili putovanje u svetim mjestima, onda možete pokupiti stručnjaka u odgovarajućoj oznaci.

Neki crnogorski vodiči obilaske na nekoliko jezika, netko ima sportski trening ili druge vještine. Vrlo zanimljivi privatne ture u Crnoj Gori, koja uključuje ne samo program već i transfere i smještaj.

U ovom trenutku, oko 700 stručnjaci rade u Crnoj Gori, ima službenu licencu. U stvari, njihova djela, naravno, mnogo puta više, ali ne svatko može dobiti dozvolu od vlasti (u većini slučajeva, to je zbog neznanja potrebnih jezika)

Općenito, Crna Gora - zemlja turizma sebe. Obično putnici radije najam nekretnina u Crnoj Gori, iznajmljivanje automobila i koristiti vodilice papira. Izleti u Crnoj Gori iz agencije - a ne snaga lokalne tvrtke, ali privatne vodiče - mala prijelaznoj fazi, koja se postupno dobiva na popularnosti.

Vodiči Crna Gora privući ruskog govornog publike? Prije svega, njegov ruski i engleski. Praktično i ugodno razgovarati s njima, ne postoje barijere, a cijene su vrlo proračuna one.

Ako putujete na odmor u Crnoj Gori po prvi put, odabrati vodič s najviše mogućnosti. Uostalom, treba ne samo tematske ture, ali i udoban adaptaciju na zemlji, posebno ako se odlučite za uklanjanje imovine u Crnoj Gori i osigurati nezavisne životne uvjete.

To čak se događa da Crna Gora vodiči osigurati svu moguću pravnu pomoć - pomoći vratiti porez na kupnju, prevoziti preko granice ili riješiti sukobe s lokalnim vlastima.

Ukratko, ako ste sretni s vodičem, on će vas tu i provodadžija, a brat i otac. Pa ih pažljivo - dobro, je od koga odabrati.



Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: