učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora Pješačke staze: turizam, kako bi trebalo biti

Odmor u Crnoj Gori mogu biti vrlo različiti - od nevjerojatno aktivan na pasivni prilično nepristojan. Možete samo ležati na plaži (osim ako vam ne smeta vremena) - i svaki put na različitim plažama s različitim vrstama premaza, ali mogu probati paragliding i vinuti iznad Lovćena između ronilac ronjenja ili na otvorenom moru. A možete izabrati sredinu, i pokušati prekrasne pješačke staze u Crnoj Gori. Ovdje je, usput, imaju mogućnosti - od profesionalnog planinarstva na zdravlje pluća šetnje.

Uostalom, što je crnogorska olakšanje? To je ogroman raspon platformi za samospoznaje i rušenja putovanja cipele od različitih stupnjeva tvrdoće. Crna Gora najbolje planinarske staze redovito bavila u odgovarajućim resursima, ovaj popis redovito ažurirati sa zanimljivim razvoj lokalnih Rangers.

Dobri pješačke staze u Crnoj Gori? Prije svega, raznolikost dojmova. To nije ni za praćenje za praćenje. Ti će se sastati na putu nevjerojatna primjeraka luksuznih lokalne flore i faune, posjećuju drevne manastire i crkve, provesti noć u eko-sela i arhaičnih sela, okus božanski jednostavan nacionalne kuhinje ...

Vođa, naravno, Durmitor - najbogatiji nacionalni park na obroncima planinskog masiva istog imena. Najviši vrhovi Durmitora doći do 2.200 metara nadmorske visine, u isto vrijeme za uspon na vrh je moguće bez posebne obuke - je prilično strma brda. Najpopularniji planinarske staze u Crnoj Gori se temelje na Durmitoru - staze su označene i djelomično pripitomljen, ali možete ići dublje i potpuno djevica džungli.

Staze za početnike izgleda ovako: 2-3 sati na stazi uz obalu prekrasne Crno jezero, ili 3 sata uspona do vrha Meded - odličan promatranje palube, koji nudi pogled na jezero i grad Zabljak.

Za one koji vole malo više komplicirana i duže, stane uspon do Planinitsa koji će se više od 4 sata u istom smjeru, u isto vrijeme, potrebno je prevladati kanjon i slikoviti planinski dolinu. Posebno otporan sam Bog naredio da se na ledu špilje sa stalaktitima.

Ruta do vrha planine Planinitsa (4 sata do vrha) leži preko doline i dubokog kanjona, preko kojih se obje strane visi lijepi skaly.Do ledena jama, što je više od bilo koje druge izražen u svoj svojoj ljepoti i ledeni stalaktiti moraju stomp oko 5,5 sata samo da bi ulaz u njega.

Ako uobičajene planinarske staze u Crnoj Gori nisu bili impresivni, a ja želim avanturu - osvajanje Bobotov kuk Tada ćete moći pohvaliti da je uzašao na cijelom Crne Gore, jer boda iznad u zemljopisnom smislu, ne postoji - 2,5 km iznad razine mora.

Usput, ako planirate oluja Bobotov kuk, to je najbolje unajmiti kuću na Žabljaku. Nekretnine u Crnoj Gori u sezoni ceste, ali u planinama, u svakom slučaju, hoće li proračun.

Ako se nalazite u području Kotora, Lovćen na hodanje ne bi vam ni dobre uspomene. Počnite s mjestu Njeguši šetnje kroz borove šume i Grabovoi. Možete izaći iz tih načina za Budvu i Cetinje, ali privlači turiste Yezerskyy vrh, Lovćen vrhunac s poznatom promatranje palube na mauzolej Petra Njegoša.

Vrmac planina u blizini sela Donja Lastva za one koji su živjeli u Tivtu i Budvi.

Ne lišene pažnje i Biogradska planine, poznata po svojim rijekama i jezerima.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: