učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kako prilagoditi Crnoj Gori?

Prelazak na Crnu Goru - to je misao koja posjećuje svaki put kada dođu na odmor ili čuti odlične kritike. Odlučiti, naravno, teško, ali kada se to dogodi, tu je euforija naizmjence s intenzivnim trenucima koji prate oba obiteljski život i poslovanje na novo mjesto. Prilagoditi Crne Gore može biti, ali objektivno to procijeniti neće odmah. Netko treba šest mjeseci, a netko nekoliko godina.

Dakle, da psiholozi savjetuju:

- Zaljubite, ali ružičasto, pokušati sakriti. Odličan izbor za provjeru osjetila će biti suđenje prebivalište. Dugoročni najam nekretnina u Crnoj Gori, posebno ako je ugovor vi ste ušli u off-sezoni će biti isplativo ulaganje - u stvari za to vrijeme se može naći u više detalja i procijeniti različite gradove i sva godišnja doba.

- Upoznajte. Uvijek je zadovoljstvo voziti nekoga. Ruski u Crnoj Gori mnogo, a lokalno stanovništvo - ljudi, iako neobičan, ali u cjelini, jednostavna i dobroćudni. Ako već imate nekoga od svojih prijatelja koji su kupili nekretnine u Crnoj Gori, razmislite o sebi sretan - će smiriti puno brže.
- Govori. Budite spremni za komunikaciju na lokalnom jeziku - nije to tako teško. Ne težiti savršenstvu, sve će doći s vremenom, ali jednostavno svakodnevne fraze da zna da je to potrebno. I ne bojte se da propuste - samo početi govoriti. Tako se prilagoditi Crne Gore

- Stvaranje udoban prostor za djecu. Bilo bi sjajno ako je na izlet u novoj školi će znati otprilike što očekivati, i sasvim idealno ako prijatelj s nekim prije nastava početi.

- plan. Dakle, od vas će zaštititi sebe psihički i stvoriti unutarnji stražnji. Raspored omogućava svaki dan kako bi osigurao osnovu za plodnog rada, čak i ako se koriste kako bi kod kuće boem kaos.

- eksperiment. Možda ste oduvijek htjeli napraviti nešto što je teško provesti u Rusiji? Od, planine pružaju izvrsne mogućnosti za šetnje i praćenje, te na području (ako ste kupili kuću u Crnoj Gori), možete pokušati svoje talente kao hortikulturista, vrtlar ili pejzažnom dizajner.

- philosophizes. Ako dođe neugodno razdoblje kada je teško, tužna i ne želim ništa, recite sebi, i to će proći. Svaki problem na novoj lokaciji brišu se u mjeri u kojoj je stranica prestaje biti baš tako novo. Tako se prilagode Crne Gore trebali prije svega u glavi. Što prije to bolje, ali se prisiliti da to učiniti brzo, također, ne isplati.

Ukloniti moguće izbjeći probleme. Manje ćete morati brinuti o, to bolje. Sjetite se gruda snijega efekt i postupno, dan po dan, dobili osloboditi od manjih neugodnosti, onda složenost veći neće činiti tako.


Postoji mnogo savjeta o tome kako da se prilagode u Crnu Goru, ali zapamtite da je tlo za vas napraviti odličan zdravu klimu, čaroban pogled i predivne susjede. Oni će vam dati dobar osjećaj i raspoloženje, potaknuti ljude, kao što znamo, je sposoban. pomicati planine

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: