učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Nekretnine u Crnoj Gori od developer

Crnogorski primarna stanica za potencijalne iseljenike uglavnom dvosjekli mač - s jedne strane, to je lako, a na drugoj - malo skuplji. Nekretnine u Crnoj Gori od graditelja - nije opcija proračuna, tako masovno kupac radije izabrati dobru realtor i tražiti kuću dobi za odlazak u mirovinu u nadi štednje.

Ali časni starost crnogorskih kuća i stanova - nije samo gruba vremena uz kupnju vikendica. Kada kupujete sobu s njom, morat ćete u svakom slučaju:

- Za platiti godišnji porez na imovinu.

- Provjerite pravne čistoće objekta

- Očekujte gostiju - nasljednici su vrlo fond najavio je nakon zaključenja transakcije.

- da se bave katastarskim vlastima zbog neovlaštenog gradnje.

- popraviti i poboljšati ukupnu dostupnost kuće na život.

Stoga, nekretnine u Crnoj Gori od graditelja za kupnju nije primjer mirnija. Da, i ugodnijim. Što se tiče ulaganja, znanja o porezima i pravne bitke, riskirate potrošiti više.

Što je dobro primarni nekretnina u Crnoj Gori?

- najam kuća ne samo završiti, ali i sa svim potrebnim aparatima i namještajem. Međutim, možete odabrati i goli zidovi i napraviti svoj vlastiti.

- Natjecanje na tržištu je prilično visoka, tako da će ponuditi različite bonuse - dobru infrastrukturu, udobne područja, pomoći u završnu stan, i rješavanje problema.



- Alarm stanje je moguće, pa dopuštenje da stavi dobiti lako.

Ukratko, nekretnine u Crnoj Gori od graditelja, naravno, mnogo puta isplativiji od sličnih mogućnosti na sekundarnom tržištu. U tom slučaju, od velike važnosti je činjenica da kupuju izravno će vas spasiti od vlasništvo to izgleda za dobar crnogorskog odvjetnika.



Ni u kojem slučaju ne podcjenjuju arhaičan šarm starih kuća. Oni uvijek mogu naći svoje kupce, pogotovo među ljubiteljima starog eklekticizam, u kojem postoji manjak ovdje. Ali ako planirate živjeti u Crnoj Gori s djecom, imajte na umu da su lokalne vlažne zime napraviti premaza i ploča starih kuća vlaga i plijesan je čest problem. To nije zdrava atmosfera za svjetlo, pa Brave i ljepote u Crnoj Gori dovoljno i na ulici - pa što za njih žrtvovati svoj komoditet? Uobičajen vi civilizirani uvjeti su odavno norma za proračun lokalnih apartmana.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: