učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kupnja stanovanje u Crnoj Gori danas

Mediji su sada puno govori o tome što će rezultirati stjecanjem imovine u Crnoj Gori u ovim teškim vremenima. prije 3-4 godine, slična investicija je 100% hit, a sada stručnjaci su manje optimistični.

No, češće možemo vidjeti mreže mišljenje ljudi zainteresirani za prodaju nekretnina, a njihovi ciljevi nisu previše podudaraju s težnjama kupaca. Dakle, tužni plač se čuje na internetu, bolje će biti cijena oznake.

Drugo pitanje je zašto je kupnja stanova po vama planirano u Crnoj Gori. Ako ćete tražiti posao ili nositi slučaj ovdje, onda su teškoće će vjerojatno biti veći nego u prethodnim godinama. To je povezano s krizom, te novog Zakona o strancima. Međutim, ako to želite, a prisutnost određenih odnosa i vještina najveći problemi neće pojaviti.

U svakom slučaju, tu je ovaj kutak Jadrana u nekim konstantama koje su pohranjene u bilo teških vremena:

- ekologija

- klima

- turistički interes

Naravno, stjecanje nekretnina u Crnoj Gori je sada dostupan daleko nije sve. Posebno teško je Ruse koji su prethodno mogli priuštiti vrlo pristojan vile u neposrednoj blizini mora i prostranih apartmana. Zajedno sa zahtjevom da raspršiti u prethodnom desetljeću, a nude: programeri počeo aktivno istraživati ​​zaštićenog kopna naselja, stambeni kompleksi rastu kao gljive poslije kiše, infrastruktura nije tako loša kao prije. No, u zadnje 2 godine prodaja nekretnina u Crnoj Gori je u padu, a Realtors s graditeljima ići na postaju sve više i više zanimljivih zadataka.

Prijedlozi se najčešće neočekivano.

Ovaj apartman je posebno za strance, koji se provode u tipu gradovi kluba, a uz hipotekarne europske banke. Simbioza tih programa korist stjecanje nekretnina u Crnoj Gori, kada se zalog su stanovi. Naravno, treba biti vođena na utrživih mogućnosti, tako da je Vaša prijava je zajamčeno da se odobreni za kredite.

Standardni uvjeti hipoteka:

30% kapara

- pojam - 7-10 godina

- 7% godišnje euro

Rusi su navikli na brutalne ruske uvjete, crnogorski varijante zadovoljan, pogotovo jer su prosječne cijene u istočnoj Europi u drugim zemljama porastao je teško u usporedbi s Crnom Gorom. To je posebno vidljivo na vrlo, vrlo tekući Croatia četvornih metara koji su u 2,5 - 3 puta skuplji susjed, iako geografska udaljenost između objekata ne može biti veći od desetak kilometara, a sa ulaza i izlaza nema problema.

Usput, stupanj cijena postepeno dolazi do normalnog raspona, a stjecanje nekretnina u Crnoj Gori je sada moguće u većini povoljnim cijenama, a posebno snažno precijenjena u 2006-7. Ako se trend nastavi, kuće i stanovi će se prodavati po cijenama ispod prosjeka.

Sada ćete platiti:

od 2 do 4 tisuće eura za norme (unutar granica obalnih gradova)

5 i više tijekom tisuća obali

1,3 tisuće udaljena od mora i planinskim područjima

Postalo je moderno kupiti sekundarni sada da Crna Gora ima puno pravo da se zove barem arhaičan. Mještani s velikim zadovoljstvom koje prodaju stranim kupcima njihove šarmantne antičke spomenike s hrpom problema fizičke i dokumentarnog karaktera. No, to je slatka i izvorni proračun.

Jednom riječju, kao da nije dvosmislen izraz za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, u teoriji, u praksi, svakako dobiti priliku da žive u neposrednoj blizini mora, nalazi se prirodna hrana i udahnuti čisti zdrav zrak. A život je složenost može se promatrati filozofski - kao pepeo i taštine.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.