učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Turizam u Crnoj Gori: mala i život sjeckanje savjeta

Planirate odmor u Crnoj Gori, kao iu bilo kojoj drugoj zemlji, mnogi turisti vole unaprijed. Netko visi na forumima traže mišljenja o mjestima i cijene, netko računajući na turneji. Odmah možemo reći da je na upit turizma u Crnoj Gori našao takvu masu zastarjele informacije, da se više ne uklapa u definiciju dezinformacije. Balkan se mijenjaju s političkom i ekonomskom situacijom, cijena promijeniti, uvjeti najma nekretnina u Crnoj Gori, troškova i paketa usluga ture. Prema tome, u nekim objektivnu sliku ne treba računati, ali možete pripremati u realnom vremenu. Nudimo vam malo savjeta o organizaciji slobodnog vremena u ovom kutku Jadrana.

- Crna Gora - nije elitno turističko opcija. srednje klase izlet će vam dati razuman životni vijek bez puno šik, ali sve što je potrebno da ćete imati. Usput, proračun Turizam u Crnoj Gori već nije ime - nije trend.

- Komunikacija s Crnogorcima moguće na ruskom metodom uzorka - ako ne razumiju, uključuju osnovnu engleski. Mladi govoriti samo na engleskom jeziku. Opet, duh vremena.

- Ukoliko putujete na područje Durmitora, imajte na umu da postoje puno hladnije.

- Ako ne želite da se plaćeni ležaljki i plaže je trebala beton, to je moguće učiniti mekom deka, ponijeti sa sobom. Oko 20 eura je skup par ležaljke sa suncobranom. Ako ste daleko od ležaljkama, ne ostavljajući mu stvari odmah na njega beznadno izgubljen.))

- Jela su prilično skupi i nisu svi proizvodi dostupni su na domaćim kolegama, ali u principu, u supermarketima možete naći poznate hranu za sebe i za djecu. Sportaši i zozhniki ovdje propustiti skuta, što je teško naći, a praktički nema izbora.

- S obzirom na izvoz proizvoda iz Crne Gore i drugih predmeta formuliran stroge propise o kulturnim vrijednostima, je ograničena na uklanjanje duhana, alkohola i parfema. Ostatak možete iznijeti u slobodnom koja dopušta svoje nosivosti i let pravila. Drugo pitanje je da li ili ne da se proglasi. Ako izvozite proizvode ili stvari na autu, prvo morate odrediti koliko od istog tipa proizvoda je ekvivalent za komercijalne strane.

Stisnite najviše iz grada, koji su - za nevjerojatnih dojmova = a onda nije daleko ići. Nemojte se ograničiti na programu putovanja i pokušati komunicirati s lokalnim organizatorima. Ipak, turizam u Crnoj Gori vrlo liberalan i ne griješite ga koristiti.

- more svugdje je drugačije. Pokušaj procijeniti, ne biti pričvršćena na jednom mjestu.

- Rent a car u Crnoj Gori, naravno, je popularan, ali voziti se ovdje ne mogu sve - morate neko iskustvo i mirnoću.

- Transfer od zračne luke unaprijed rezervirati putem Interneta (kao i nekretnina u Crnoj Gori, ako idete u privatni sektor).

- Nezavisni Turizam u Crnoj Gori - je dobra, ali samo za napredne. U stvari, to ispada obično košta puno više nego all inclusive, ako je samo zbog visoke cijene karata. Napredni korisnici uživati u Internet usluge za pronalaženje najpopularnije hotele i avionske karte i najam nekretnina u Crnoj Gori.

- Dobro shopping u Crnoj Gori - to je samo bar, zbog blizine Italije. Relativno raznolika i Podgorica. Za low-cost srebro je bolje da ide do granice sa Albanijom, a Srbija - kvalitetan tekstil.

- Crnogorska tržišta još trgovina

- Odaberite produžen turneju s uključenom, i iskoristite dio hrane kod kuće. U planinama, jesti puno povoljniji, a kvaliteta hrane je veća nego na području plaže.

- Ako je tijekom putovanja u kanjonima što sjede na desnoj strani, postoji mogućnost da se vidi više. Boka Kotor, naprotiv, više vidljiv na lijevoj strani.

Ukratko, turizam u Crnoj Gori u sklopu turneje, možete optimizirati i proširiti - ne ograničavajući se na standardnu ​​ponudu agencije!

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: