učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kako organizirati bogat odmor u Podgorici?

Paradoksalno, ali Podgorici ne ispunjava zahtjev omiljene plaže turista u Crnoj Gori - imaju svoje jastuke neće praviti buku surfati. Budite u Podgorici - a, to je prilika da se pridruže u kulturnom i poslovnom životu, pa čak i Crne Gore, s naglaskom na proučavanju mjesta i sudjelovati u raznim zanimljivim događajima.

Naravno, opuštanje u Podgorici ne znači da će samo dovesti svjetovni način života, i ići u muzeje - ne zaboravite da ovdje organiziraju rute s legendarnim kanjon rijeke Tare, 30 km duljine i dubine od više od jednog kilometra. Usput, Tara ne samo da može sigurno plivati, ali i da pije vodu iz nje - to je jedan od najčišćih rijeka u Europi. Uz svojih banaka možete jahati konje, šetati ili piknik s prekrasnim ribolov.

U sebi, Podgorica, možete pronaći spomenik Vladimir Visocki, posjetite najveću pravoslavnu katedralu u Crnoj Gori, podignut u čast Kristova uskrsnuća. Za razliku od pretežno arhaičnih crnogorskih crkava, katedrala izgrađena je u XX stoljeću.

Ako nastavimo govoriti o modernom arhitekturom zanimljiv Crne Gore, pretvoriti u njegovim šetnjama Millennium Bridge 2005 rođenju, koji povezuje Podgoricu drevni (Stari grad) i modernog Podgorica. Noć ovdje uključuje ukusna svjetlo.

Odmor u Podgorici bez obilazak Starog grada je u najmanju ruku, nepotpuna. Ovdje možete uroniti u staroj Crnoj Gori i diviti njegovu arhitekturu.

Nacionalno kazalište Crne Gore - to je jedna stvar za koju Crna Gora putuje poput mještana i brojnih turista. Ovdje možete kušati ruske klasike u izvedbi crnogorskih glumaca. Kao i radoznao i Gradski muzej.

Nemoguće je ne spomenuti i prekrasnih restorana u kojima se možete osvježiti nakon dugog zasićenih planinarenje ili rijeke kupanje. Ne zaboravite da je u Crnoj Gori potrebno je jesti meso, što je ne samo izuzetno ukusna i svježa, ali je također služio u prekrasnom okviru aromatičnog povrća i začina, prirodnog maslinovog ulja i izvornog lokalne kruha.

A u Podgorici može dobiti dobru kupovinu, u usporedbi s onim osim tu mogućnost može graniči Italija Bar. Ostatak grada prilično lošem za robu, a cijene su veće.

Ukratko, ostati u Podgorici - je skup značajki koje treba koristiti mudro i nemojte ništa propustiti. I kupanje u moru, on nije isključio - možete snimati nekretnine u Crnoj Gori i na moru, i doći do plaže, na primjer, u unajmljenom automobilu.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: