učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kako investirati u nekretnine u Crnoj Gori?

Govoreći u sažetku, sami crnogorski investicija isplatiti ikad. Svaka promjena u mjestu prebivališta na Jadranu - to je dobra ideja, pogotovo ako ste živjeli u nekim velikim gradovima s lošeg okruženja, visoke kriminala i konstantnim uvjetima stresa. Za ispravno ulagati u nekretnine u Crnoj Gori - je prilika ne samo uštedjeti novac, ali i da se brzo nadoknaditi njihove investicije.

Dakle, što učiniti u Crnoj Gori je nepoželjno?

- kupiti vlastitu nekretninu. Svaka kuća u Crnoj Gori ima svoju povijest i povijest najviše cijene nisu uvijek zabavno. Prodavači trebaju kupiti isključivo kroz dobar agencija, nakon što je proučavao mišljenja o tome.

- odmah kupuje stan. Prije ulaganja u nekretnine u Crnoj Gori, pokušajte dugoročni zakup. Činjenica da je Crna Gora je vrlo različita, a jedan područje koje može biti jednako neugodan kao prikladan blizini. Ocijenite zemlja može biti dobro za šest mjeseci ili godinu dana, a onda je definitivno pravi izbor.

- Odaberite opcije na moru, ako niste spremni na stalno ažuriraju površine (zidovi, podovi i stropovi su pogođeni vlage i slane morske para).

- bojati udaljenosti. Ako se odlučite za kuću ili stan na brežuljku nedaleko od obale, vrsta će biti velik i doći do plaže ne postoji problem. To je pogodan za one koji idu ulagati u nekretnine u Crnoj Gori i dalje isplativo da ga zakup. Čak i ako morate hodati do plaže, gdje će biti ne samo ugodno vježbanje, ali i pravi užitak. Pogon na moru i sve je stvar minuta. Akutna nedostatak parking tamo.

- razmatra novi stanovi su preskupi. Imajte na umu da su programeri prodaje kuću s vrlo dobrom stanju na europskoj razini i potrebnih set kućanskih aparata. Prodavači često zahtijeva nezavisnu ekspertizu, da ne spominjem razne priloge i dodatne poreze.

- objesiti zavjese. U Crnoj Gori, potrebno je koristiti sjenila - tkanina se zagrijava prebrzo, pa čak i debele zavjese ne mogu vam pružiti dobrodošlice hladnoća.

Stručnjaci preporučuju kupnju novih kuća i stanova od developera sa dobrom reputacijom i navigaciju područje, u neposrednoj blizini susjedne plaže. Vrlo je važno pronaći područje s razvijenom infrastrukturom, ako planirate aktivan društveni život i obrazovanje djece u dobrim školama.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: