učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kako doći u Crnu Goru?

Mislite li da je samo avionom? Da nisi romantičan. Da, avion - to je brz i jednostavan, ali da se na Crnu Goru može biti manja od standardne metode. No, pričajmo o svemu u redu.

Ako je vaš cilj - što prije započeti svoj odmor u Crnoj Gori, možete mirno letjeti za par sati do Podgorice ili Tivta (letjeti na S7, Transaero Airlines, mošusnih, Montenegro Airlines redovnim linijama). Od zračne luke ići na različitim mjestima u autobusima, uvijek možete naručiti taksi ili iznajmiti automobil, ali ako snimate privatnu imovinu u Crnoj Gori, ili ide u hotel, koju će organizirati prijevoz. U sezoni dodao mnogo povelja (Rusija, Srbija, europski letovi). Ako je potrebno hitno doći u Crnu Goru, već izravno u Tivtu i Podgorici Nema letova, alternativno, možete koristiti hrvatski Dubrovnik.

Alternative za neobične i svjetla na podnožju:

Željeznički. Duže, ali više zanimljiv. Želite mnogo iskustva i imati vremena za dugo način? Te bi trebao dobiti u Crnu Goru vlakom. Izravno ne radi, ali ono što je lijepo ruta skreće na ležaljku! Moskva traje 49 sata putu do Beograda (sljedeći vlak za Kijev ceste kroz Budimpešti), a zatim promijeniti vlak za Podgoricu ili Bar. U ljetnim mjesecima, ne možete promijeniti: u sezoni samo dodati automobil u sastavu Moskva-Beograd Bar, na putu prema Podgorici. Oko 60 sati hoda u Europi pod kotačima kucati - je vjerojatno da će se svidjeti većini nepopravljiva romantičare.

Autobusne linije. Opet, izravan pristup do Crne Gore autobusom je nemoguće. No, srpski transportne tvrtke Lasta i BAS povezati Crnu Goru sa Balkana i brojnih europskih gradova. Charter letovi iz Europe i CIS su također moguće u sezoni.

Vlastiti automobil. U Crnoj Gori možete unijeti autom, s dovoljno zajedničkih prava, ne treba ni međunarodna. Vi bi također trebali imati međunarodnu police osiguranja. Sadržaj osiguranje može biti izravno na granici. Iz Moskve u Podgorici će morati ići oko 2, 7000 km. Međutim, bez tranzitna viza ne može učiniti. Oni trebaju 3 ili, u najboljem slučaju, dva.

I na kraju, trajekt. Ako ste redovan Italije i žele doći u Crnu Goru od tamo, onda dolazi do Barija i uzeti trajekt. Trajekt usluge osnovano na obje strane - Talijani i Crnogorci trajektima prilično često.

Ukratko, ostatak u Crnoj Gori može početi s nezaboravne trenutke dugog putovanja. Naravno, ako imate puno vremena i da se muče s neukrotivog žeđ za novim iskustvima.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: