učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Dugoročni najam nekretnina u Crnoj Gori

Crna Gora, nedavno tijekom krize nekoliko predao svoj pobjednički položaj na tržištu Europske nekretnina, uvijek voljeli imigranti, ne samo zbog činjenice da su cijene u zemlji je stabilna ispod europskog prosjeka. Fleksibilnost lokalna politika omogućava da jednostavno probati okus Crne Gore pred potez, koji se obično koristi dugoročni najam stambenog u Crnoj Gori. Pa kako ovaj izum može se provesti?

Često odmor u Crnoj Gori, to je apsolutno nebeski mjesto gdje se, osim mora, sunca i planine, jer ti si jako nježni i ukusna hrana, postaje prigoda za razmišljanje o preseljenju. No, takva odluka, često za sobom povlači spontano kupuju nekretnine u Crnoj Gori, možete ići postrance. Zato je nalet neće morati, jer samo je ovdje biti za godinu ili dvije će se prilično jeftin. Dugoročna najam nekretnina u Crnoj Gori i uživati potencijalnih poslovnih imigranata, a slobodne i one koji samo žele živjeti dugo vremena u kući uz more.

Varijante takvih rezervacija, obično dva:

- godišnji najam nekretnina u Crnoj Gori

- najam u off-sezoni

Koja je razlika? Ako propustite čarobni datum 1. srpnja, te će se u glavi sklopiti ugovor sa domaćinom u visini od ljeta, bez obzira na ozbiljne namjere da se skuplja. Najmanje godinu dana, najmanje šest mjeseci. Usput, skuplje to će biti cijelo vrijeme - i tržišta, i supermarketa, i ribu na plažama.

Jednostavno izaberite izvan sezone, te da djeluju u skladu sa sustavom mjesečne uplate, kod javnog bilježnika za izvršenje ugovora. Ako se odlučite platiti jednom godišnje, te dobiti ozbiljan popust. Čak iu tom slučaju, centar će vas koštati oko 300 eura mjesečno za prostrani stan.

Međutim, treba uzeti u obzir nijansu da dugoročno najam nekretnina u Crnoj Gori uključuje izlaganje svojih komunalnih računa, morate biti spremni. Internet košta oko 20 eura mjesečno, struje i vode - isti. Više vaše područje, više ćete osjetiti sve čari nedostatka centralno grijanje mokrog crnogorskog zime.

Novi najam u Crnoj Gori je bolje - oni imaju bolju izolaciju, i općenito više moderan. Bolje ventilirane stan, a na hladnoći u novim zgradama toplije.

Ako niste zadovoljni s nedostatkom nekog bitnog elementa (pećnica ili perilica rublja), ne ustručavajte se pitati vlasnika da ga kupi.

Dugoročna najam nekretnina u Crnoj Gori će procijeniti ne samo infrastrukturu, kao i priliku raditi ovdje, ali i odabrati optimalnu regiju - unatoč malom prostoru Crne Gore je vrlo različita.





Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.