učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crnogorski chorba: okus drevne povijesti!

Postoji jedna točka, koja je obilježena mnogim navijača Crne Gore: odmor u Crnoj Gori - to je pozitivno. Dok pozitivno ne utječe, živčani nasukan ushlymi Showmen, naime zdrav, čist, jasan i jednostavan. Neka vrsta koncentrirane impulsa radosti. Takva je cijela Crna Gora. Imali smo svoje poletan godina, i vrlo teško vrijeme, ali ona i dalje sretni i maza tenderske Jadrana. Ovaj pozitivni prožima gotovo svaki milimetar plodne zemlje, a sa svakim udisajem zraka ti probušiti ih sve više i više. Ali jedno ne mogu jesti zrak, te u Crnoj Gori zna bolje od bilo koga drugog - domaće kuhinje na noge bilo slab europskim sa punim buket industrijskih bolesti. Nemojte početi odmah sa mesom - dobro zagrijati i pripremiti vas za pomoć legendarnog crnogorskog chorba - sočan i ludo ukusnu tradicionalnu juhu.

Naravno, prije svega to je vrijedno govori o uhu - Ribble chorba uzima popis prekrasnih juhe balkanska časno prvo mjesto. Ako ostanete u Budvi, Tivtu, Petrovcu, Kotoru i drugim obalnim područjima, a ne probati tu božansku juhu - veliki grijeh. Chernogorskaya chorba, naravno, mogu biti različiti - na primjer, često pripremili debele juhe od povrća mesa juha, a kao uporaba dopunjavanje sir, jaja ili mliječne proizvode. Ako vam se ne sviđa plodovi mora, onda se može zamijeniti jednu veliku prvi tečaj u drugu.

Ali Ribble chorba - Crna Gora je živo, njezina raspoloženja i atmosfere. Nećete naći jedan recept juha - svaka regija ima bilo kulinarski tvorevine, nužno imaju veliku priču. Crnogorski chorba bitno razlikuje od normalnog juhe da je njegova dosljednost slične pire krumpir, pa je bogatstvo i gusta, a riba se koristi nekoliko varijanti. Začini su lokalni kuhari koristiti najviše jednostavan - ljuta paprika, paprika, uglavnom zbog uzimanja goriva sok uzeti od limuna i vino. Iznenađujuće okus nadopunjuje balkanski sok od povrća rajčica.

Zašto je to teško ponoviti recept? Budući da većina ludi okus ispada kuharu, koji koristi lonac od lijevanog željeza i kuhati na otvorenoj vatri uho. Proces traje najmanje dva sata.

Želite li riskirati? Isprobajte ga!

Tako crnogorski chorba:

- pržiti luk u maslinovom ulju

- dodajte sitno sjeckani bilje i malo pržiti

- sipati malo vode

- svakako posuti smjesu crvena paprika

- kada se tekućina ne ispari, staviti svježu ribu i jaja i napuniti s vodom skoro do vrha

- zatim dodajte sok od rajčice, češnjak i paprike

- završio juha sezone s suho bijelo vino, obavezno stavite jedan lovorov list.

- kako bi se postigla debljina i osjetljivost, dodati žlicu škrob ili kukuruza.

Ometati uho ne može - to je bolje ne tresti ili dodirnuti juhu na sve.

A onda usporediti ono što se dogodilo s tobom da je podnio u Crnoj Gori. Što ako je pravi crnogorski chorba ste uspješni ne i gore?

Nacionalna kuhinja Crne Gore se temelji na ovim načelima: jednostavna, ukusna, zdrava. Baš kao i sve sjajno. Ukusna, kao i sve prirodno. Cool kao i sve crnogorsko.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.