učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Luksuzni smještaj u Crnoj Gori

Unatoč činjenici da je Crna Gora među europskim zemljama smatra da se većina proračuna (za stambene i hrane, ne uzimaju u obzir), luksuzni smještaj u Crnoj Gori. I ne samo tamo, ali u redu za najam i za prodaju. Kupiti kuću u Crnoj Gori će biti sretni i iseljenik iz Rusije i zapadne Europe - jer je klima i okoliš ovdje su elita, bez obzira koliko jeftini da nije bio kod kuće. Ukratko, Jadran je velikodušan prema svima, a programeri i stanodavci - za određene kategorije građana, koji su za ove blagodatima su spremni dobro platiti.

Luksuzni smještaj u Crnoj Gori kupnju:

- za pomicanje

- za najam

- varijanta 50/50

- Posao

Meka crnogorski zakon doprinosi stjecanju nekretnina i poslovni razvoj. Ono što mogu reći - svaka investicija u zemlji čini lokalnim upravama topao osjećaj, koji se tijekom godina postati vruće.

U ovom slučaju, prirodna ekonomska i financijska izbor ipak postoji: napredovati, rasti, živjeti, opustiti i trošiti novac ovdje, a možda čak i potrebu za strance, ali da rade besprijekorno - Crnogorce. Takve misli uzrokuju posljednje dvije najsjajnije zakon: takozvani zlatni vizu - pravo na godišnji boravka pri kupnji bilo koje imovine (Premium nekretnine u Crnoj Gori su ekvivalentna obična) i Zakona o strancima, kojim se uređuje pravo na posao.

Dakle, ako želite raditi u Crnoj Gori, čekati u redu - je dugi rep lokalnih kandidata u ispred vas. A ako ovdje kupili ili kvadrature zemljišta - ti cijele godine punopravni građanin u zemlji bez vizaranov i druge ugađanje.

Luksuzni smještaj u Crnoj Gori - to nije luksuz, nego odličan alat da zaradite novac. Nakon što je ovdje kupio prekrasnu vilu uz more renoviran, te obeshrabriti njihova ulaganja u samo nekoliko sezona - turisti jednostavno vole ovo mjesto. Možete uzeti kuću u Crnoj Gori u cjelini, ili ga možete podijeliti u komade: apartmani u Crnoj Gori su najpopularnije.

Najskuplja nekretnina u Crnoj Gori prodaje na Russified Budvanske rivijere, a to je ne čudi. 11 plaže za svačiji ukus, 2 koraka do zračne luke, velike prometne veze, te je najbliže europske infrastrukture - to je Budva i okolina. Međutim, programeri su napadali ovo ponajbolje mjesto na svim stranama, a cijene stanova i dalje rasti. Odlična luksuznih kuća se može naći u Herceg Novom, a cijene možete pronaći najatraktivnije.

Ako ste zainteresirani na najdemokratskiji Luksuzni smještaj u Crnoj Gori, gledati na sve objekte u blizini skijališta. Ako mislite na stavljanje kuću ili stan za najam na skijaše, planinare i ljubitelje planinarenja možete zaraditi tijekom cijele godine. Usput, potražnja za kućama i stanovima na području Durmitora i Bjelasice, značajno povećao u posljednjih nekoliko godina.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: