učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Jednostavno disanje crnogorske vrtovima: grad Herceg Novi

Crna Gora je s pravom ponosna na bilo koju od svojih područja: gdje god je došao krv ovoj zemlji će uliti u vaše tijelo sa svakim udisajem zraka, svaku zraku sunca. No, kako je jednom mudro rekao je Boris Grebenshchikov, ti bi trebala popiti barem nešto da uživa ... Uistinu, čovjek uvijek teži za bolje i više od izazov, a ako san odmor u Crnoj Gori, sanja o tome razvijati svoje umorne pluća čađe metropole, izaberite grad Herceg Novi - svijet bujne vrtove, starih građevina i nevjerojatnom ljepotom mostova.

Planirajte pucati svoj vlastiti imovine u Crnoj Gori i odlučila iskoristiti mrežnih resursa? Imajte na umu da se u internetskom prostoru nije samo grad Herceg Novom, ali je cijela susjedna opshtina zove kao dobro. Budite sigurni da biste odredili želite li živjeti u gradu ili ako imate dovoljno mogućnosti u tom području. Grad zatvara krug naselja obalu. Zatim, nekoliko poselenits, nalazi se granica s Hrvatskom.

Sva ljepota Boke Kotorske otvorena onima koji su se odlučili iznajmiti kuću na obali. Naravno, u gradu ne treba računati na vrlo nisku cijenu. Ne zaboravite da je najam nekretnina u Crnoj Gori u sezoni mora uvijek grize, i to je bolje ne pokušati pronaći profitabilan kuću ili stan na terenu. Rezervirajte unaprijed i pouzdaniji, ako ste sretni, to je jeftinije.

Grad Herceg Novog, pored Botaničkog vrta zauzima Crna Gora ima reputaciju kao jedan od najsportskijih naselja. A to nije ni čudo: način života domorodaca uključuje bezbroj uspona i nizbrdica. Grad je doslovno ugrađen u stijeni pobunjenika.

Vi nikada nisu ni približno ne broji bezbrojne korake koje ste izbrisati svoje planinarske cipele u Herceg Novom. No, ako je vaš znatiželja ne poznaje granice, niste ravnodušni prema povijesti i obožavam tmurne drevne legende, posjeti sa vodičem:

- Tvrđava more, koja je osnovana u 14. stoljeću izravno na stjenovite kukove, penjanje po površini mora.

- Krvavi toranj, ostalo iz turske dominacije.

- Sat kula Sat kula.

- Začudo graciozan crkva sv Mihaela arkanđela, izgrađena u Starom gradu u 19. stoljeću ..

- Zatvor Mamula. zauzimaju cijeli otok.

- poznata Savina samostan.

Grad Herceg Novi - središte kulturnog i zabavnog života Crne Gore. Evo to je jedan od najboljih ljetnih kazališta u zemlji, koji može primiti tisuću i pol gledatelja. U sezoni kazalište koristi kao mjesto za festivale.

Ukratko, uživati ​​u prekrasnim panoramama, vidi drevne arhitektonskih spomenika, poboljšati svoje zdravlje i liječiti ne samo fizički, već i od duhovnih bolesti možete pročitati ovdje. Vi nikada neće zaboraviti svijetle, dobrodošlice i vrlo zeleni grad Herceg Novog.









Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.