učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Kako otvoriti tvrtku u Crnoj Gori?

Ako planirate otvoriti tvrtku u Crnoj Gori, potrebno je proći kroz nekoliko faza:

Pripremna. Sastaviti paket dokumenata potrebnih za registraciju, morate početi s izborom imena, pravni adresu, izrada Povelje. Također je potrebno definirati i učvršćen u dokumentaciji budućih aktivnosti tvrtke. Bolje je odrediti najširi raspon.
Podnošenje dokumenata. Kad papir ispunjen, treba ići na sud s njima Privredny. Zastupljenost tijela je u Podgorici. To je vaš dokumentacija je registrirana u Središnjem registru, mora biti osobni angažman osnivača i direktora tvrtke. Možete raditi na punomoći, ali potpisi su potrebni u svakom slučaju staviti osobno.
Plaćanje državne pristojbe. Iznosi naknada radite zajedno sa lokalnom odvjetniku ili ih znate izravno prilikom registracije. Registrirati tvrtku u Crnoj Gori, morate platiti do 40 eura naknade. Isti iznos će koštati proizvodnju ispisa.
Registracija na statističke agencije.
Stvaranje crnogorske bankovni račun. Zapamtite da nećete moći otvoriti račun bez provjere autentičnosti potpisima svih odgovornih osoba. To je učinjeno u zajednici.  
Registracija u carinarnici. Postoje dvije porezni status organizacije, izbor koji ovisi o prihodima. Do 18 000 eura koje ste prijavljeni PIB, s prihodima od više od 18 000 se registrirati posao u Crnoj Gori je sličan domaćem PDV - ovdje to se zove PDV.
Dobivanje dozvole za upotrebu u poslovne prostorije. Primjena u Zajednicu na registraciji tvrtke. Trebamo dokaze iz statističkih i poreznih tijela koja ste već registrirani, Ugovor o zakupu, dokaz poslovnih prostora.

U stvari, da se registriraju posao u Crnoj Gori nije teže nego u drugim zemljama, ali postoje nijanse. Dakle, to je najbolje da se obratite lokalnom odvjetnik dobro upućen u zakon i tko zna zamršenosti procesa. To je vjerojatno da će naći dobar pratnju za ruskog govornog područja odvjetnik. Birokratski zastoji nisu rijetki, tako da je super ako će raditi čovjek s vezama.






Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.