učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Nezavisni putovanje u Crnoj Gori: kako to učiniti u 2012.?

Odmor u Crnoj Gori - tema mreže je toliko popularna da je teško podcjenjuju popularnosti same zemlje. Posebno za ruskog govornog publike. Međutim, prosječna informacije, koje se izdaje srodne web stranice, obično nema visoku vrijednost, jer njegova važnost brzo gubi. Kako sada stoji na svojim nogama putovanje u Crnu Goru treba suditi na svježe mišljenja, izbor informacija iz koje predlažemo u nastavku. Međutim, treba napomenuti da su informacije koje će i dalje nije savršeno točna - prebrzo stvari promijeniti.

Dakle, uzmimo najpopularniji mjesto - bučno i skup (ne samo srce, nego i novčanik) Budva.

Prilično skup opcija - apartmani u Crnoj Gori mjesečno za dvoje, iznajmljivanje automobila za nekoliko dana za razgledavanje. Cijena krpa je nešto više od 2000 eura mjesečno. Prema tome, sve se može ispraviti.

Fly mislite, ovisno o mjestu polaska.

Apartmani, ako se odlučite putem realtor, stajat će oko 500 eura.

Boravišna pristojba - do danas - 28 eura po osobi.

Ako rent a car u Crna Gora je potrebno samo nekoliko dana, biti vođeni cijenom od 25 eura po danu, dodati toj istoj cijeni benzina.

Na stanici za kavu i ugriza sigurno odbrojavati 50 eura, ne manje.

Izleti, ako se ne povećava previše, ali još uvijek prisutna svoje aktivnosti za mjesec dana, uzeti 150-200 eura. Međutim, neovisno putovanje u Crnu Goru može se pretpostaviti da ste dovoljno vješti, i naći lokalni vodič ili proračun uopće neće znati Crnu Goru s prijateljima.

Najmoćniji privitak - to je hrana. Smetnje po sebi, ne pokušavaju da se odupru iskušenju lokalnih restorana. Oko 500 do 700 eura ćete potrošiti, ako jedete nešto kod kuće, u restoranu.

Kako neovisno putovanje u Crnu Goru može postati pametniji? Trguje u mesnim trgovine, više nego sami kuhati. Supermarketi košta otprilike isto kao i domaći.

Apartmane možete rezervirati unaprijed, osobito tijekom sezone. Najam drugi dom u Crnoj Gori - nije problem, ali moraju birati između ostataka.

Ako vam se sviđa paše, tako da je prosječna cijena etikete na brze hrane:

- palačinke i burgeri - 2-3 eura, malo dalje od mora, već je moguće da se isti proizvod u 1.5.

Ljubav korisno - ići u mesnicu i zamolite ih kuhati meso na roštilju. Plodovi mora, kao i riba, torbica pogodila teže.

tržišne cijene su prilično visoke - to ovisi o terenu turizma.

Nezavisni izlet u Crnu Goru Vaš odmor jeftinije vrlo sposoban, ako ste dobri u ciljanju i ponaša ne kao turist, ali kao lokalni stanovnik zapravsky.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: