učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Ljetni festivali u Crnoj Gori: pronaći nešto svoje ne može biti!

Ako mislite da je odmor u Crnoj Gori - to je samo plaža i obiteljskih izleta, vi ste ozbiljno zabludi. Crna Gora - vrlo aktivan kulturni i zabavni centar, ljetni festivali i Crna Gora su poznati u cijelom svijetu.

Za početak, da se najveći broj aktivnih kulturnih turista posjeti brojnih glazbenih događanja - to je možda najiščekivanijih ljetnih festivala u Crnoj Gori, priprema koji počinje mnogo prije početka sezone.

Utjecaj pozitivnih koncentracije - jest:

more Ples

Sea rock

Soutern Soul

jezero fest

Važno je napomenuti i činjenicu da je industrija događaji u razvoju u Crnoj Gori do turizma, i to je u redu - u stvari ovaj dio Jadrana ima vrlo bogatu povijest i bogatu kulturnu stvarnost da se smatra primitivan plaža.

Dakle, u ljetnim festivalima u Crnoj Gori - samo je jedna od najsjajnijih dijelova cijeli lanac događaja: tu se stalno otvaraju nove izložbe, drži znanstvene skupove, književne večeri, sportske događaje, pokazuje i predstave svjetskog kazališta.

Prihodi koje donose masovne naočale kao more plesa, donijeti desetke milijuna eura prihoda, privlačenje evidenciju turističkih tokova rivijeri.

Nemojte zanemariti jedinstvene tradicionalne manifestacije - ovaj poznati karneval, i gastronomske festivale, koja je, unatoč manjem volumenu posjetitelja, još u potpunosti učita kao hotelima i privatnom sektoru u Crnoj Gori.

Zašto je to tako? Zbog ljetnih festivala u Crnoj Gori - to je ne samo obilje svijetle boje, ali i komunikacija, pogon, što su mnogi putnici (i mještani) nije dovoljno. Zabava trošenje ogromne svote, a mnogi turisti rado promijenili vrijeme njegova mirnoj kući u Crnoj Gori na moru u središtu dahom mora.

Što je toliko privlačno za ljubitelje Crne Gore hrane za dušu i um? Prije svega činjenica da je koncentracija takvih užitaka za jedan kvadratni metar njega doslovno rekordna. U okviru prekrasne prirode, tradicionalna gostoljubivost i prekrasnim kuhinje omogućuje vam da u potpunosti uživati ​​u svim nijansama Jadranske luksuzne mješavina.

Ljetni festivali u Crnoj Gori ne ograničava u mogućnosti od danas možete sudjelovati na sastanku kluba čitatelja, sutra na premijeru u Narodnom kazalištu, a sljedeći dan zaroniti u ocean moderne glazbe i plesa. Odaberite na svoj ukus, i sigurno ćete biti nešto za pamćenje. Nakon što je sjedio na dijeti festivala - to je loše!







Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: