caricamento in corso...
In cima

Pubblicazione nella community "Montenegro"

Questa è una traduzione automatica.
Clicca qui per leggere la pubblicazione in lingua originale.

Драги пријатељи!

Овог понедељка иницијатива група је објавила отворен петицију на руском организације која је одговорна за спољну политику, да под маском "патриотског покрета" и "Борба против НАТО" заиста активности на застрашивању једног броја наших суграђана. Невиђеном прљава кампања покренута двосмислен лик Стригои Бенџамин Медведев и Алексеј Игоревич Галиција, је смањена за слање у име њихове организације (БАФРА) претње (кривично гоњење) онима који су потписали петицију.

Поред тога, горе-поменути руски грађани не бежим од отвореног оптужбе себе и своје пријатеље ... у субверзивне активности отежаним у корист друге државе! Ја га сматрам објављивања лажних вести. И ово није казна. Да се ​​понашају на начин који користе Галитски и стрига = потписати своју смртну пресуду.

Види. Такође сународнике Интернет-баитинг у Црној Гори

Овде Галитски коментари у вези наше молбе (који, опет се јавно изјасни истина наведено):

Галицкий Подрывная работа

Али, он пише мастер "лажне клевете," Г. (не треба мешати са М.) стрига Бенџамин

Угрозы от Стриги

Од себе:

Претње и чак, назнаке физичког насиља долазе све потписнике петиције. Ово је лоше.

Али то није тако страшно као његов стрига Галитски. Догађаји у последњих 24 сата говори о једној ствари - они су били у паници.

правом хладан Уосталом, тим правника и адвоката који се припремају потребно обезбедити судове и Тужилаштво оф Руссиа материјала. Исто тако, свако ко доживљава страх и притисак од наведених "псеудо-патриоти", желим да вас подсетим да је ваш потпис на петицију вам неће изазвати никакву штету - у складу са законом само ако сте свесни чињенице да је знак лажне информације, можете носити одговорност Кривичног законика. У свим другим случајевима, максимална казна је - добро. Али то је у реду стрига и Галиција не силази. Они знају да је јавни лажи. А ми, наравно, лако доказати - имамо све што је потребно за то.

Пријава нашу петицију - хттпс://монтенегро.кверти.блог/6140

Информације садржане у петицији - истина!

И не бојимо да сноси одговорност за ове истине :)

Questa è una traduzione automatica.
Clicca qui per leggere la pubblicazione in lingua originale.